19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περνά ιατρικά και ανακοινώνεται ο Κορτές στην Ανόρθωση. Λίστα με υποψήφιους για τη θέση του σέντερ φορ

Περνά ιατρικά και ανακοινώνεται ο Κορτές στην Ανόρθωση. Λίστα με υποψήφιους για τη θέση του σέντερ φορ

By on 11 Ιανουαρίου, 2023 0 2963 Views

Σήμερα Τετάρτη (11/1) αναμένεται η ανακοίνωση της μετεγγραφής του Αντονίν Κορτές στην Ανόρθωση. Ο Ισπανός επιθετικός έφθασε χθες στην Κύπρο και θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων και εφόσον δεν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα της Αμμοχώστου, ως δανεικός από την Γρανάδα.

Ο Αντονίν θα πιάσει άμεσα δουλειά με στόχο να είναι σε θέση το συντομότερο δυνατό να βοηθήσει την Ανόρθωση.Δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά ελπίζεται ότι θα είναι στην διάθεση του του προπονητή για τους αγώνες με την Ένωση στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Η δουλειά στον προγραμματισμό της «Κυρίας» συνεχίζεται με τον Αντόνιο Πριέτο να ανανεώνει συνεχώς τη λίστα υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων με βασική προτεραιότητα ένα επιθετικό κορυφής με ευχέρεια στο σκοράρισμα που λείπει από την ομάδα.

Όσο για το θέμα προπονητή είναι  ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς  ως άριστος γνώστης της Ανόρθωσης και του κυπριακού ποδοσφαίρου. Το βέβαιο είναι ότι θα είναι στον πάγκο και στον αγώνα με τον Απόλλωνα με τα δεδομένα να ευνοούν την παραμονή του μέχρι τον Μάιο εκτός αν προκύψει κάποια άλλη εξαιρετική περίπτωση.

Στο μεταξύ δεν πρόκειται να αλλάξει το σκηνικό με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην Ανόρθωση. Παρά τις πληροφορίες που διέρρευσαν μετά την αποδέσμευση Μουνιόθ ότι ήταν δεδομένη η επιστροφή του, είναι ξεκάθαρο πλέον πως η απόφαση του Τσίσκο Μουνιόθ να θέσει τον Ελλαδίτη εκτός πλάνων ήταν με τις ευλογίες της διοίκησης,επομένως, η αποχώρηση του Ισπανού δεν θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα. Αυτό που μένει είναι η φόρμουλα για το διαζύγιο αν υπάρξει συμβιβασμός ή πλήρης αποζημίωση του συμβολαίου του Ελλαδίτη παίκτη για να αποδεσμευτεί