17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΙΑΝΕΦΚΙ:Είπα τους παίκτες μου μπράβο για το παιγνίδι τους…Είμαι περήφανος!

ΓΙΑΝΕΦΚΙ:Είπα τους παίκτες μου μπράβο για το παιγνίδι τους…Είμαι περήφανος!

By on 16 Ιανουαρίου, 2023 0 2556 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ Τσέντομιρ Γιανέφσκι για το παιγνίδι της ΑΕΛ με την Ομόνοια.Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την νίκη. Παίξαμε καλά σήμερα, είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου μετά από αυτό που έδειξαν σήμερα. Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα μετά από τα συνεχόμενα παιχνίδια κάναμε μία καλή εμφάνιση. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ήταν πιο τυχερή η Ομόνοια. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Στο 2ο ημίχρονο η Ομόνοια έμεινε πίσω, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες, μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε και με τη φάση του τελευταίου λεπτού. Έχουμε μικρό ρόστερ και έχουμε πολλούς τραυματίες. Δεν ξέραμε πριν την έναρξη για κάποιους ποδοσφαιριστές αν μπορούν να ξεκινήσουν. Κάποιοι έπαιξαν με ένεση, κάποιοι με προβλήματα. Θα πρέπει να βρω τρόπο να δω ποιοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν στο επόμενο. Εκτός θα είναι και ο Τεϊσέιρα λόγω καρτών.”

Αν μπορεί να φτάσει την εξάδα: “Έχουμε ακόμη επτά παιχνίδια, έχουμε τις πιθανότητες μας. Θα πρέπει να τις διεκδικήσουμε. Είναι σημαντικά τα αμέσως επόμενα παιχνίδια για εμάς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία.”

Για την βελτίωση όταν η ΑΕΛ βρίσκεται πίσω στο σκορ: “Για να πάρεις θετικά αποτελέσματα πρέπει να βρίσκεις γκολ και να δημιουργείς. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και σήμερα είμαι ευχαριστημένος σ’ αυτό τον τομέα γιατί σε σχέση με άλλες φορές σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες.”

Για τον ΣάντοςΟ Σάντος είναι ένας καλός παίκτης, είναι χρόνια στην ομάδαΈχει τώρα μία πρόταση μία πρόταση, μία ευκαιρία να πάει σε ομάδα της Βραζιλίας από Α’ Κατηγορία, δεν έχεις συχνά έτσι ευκαιρίες. Αν φύγει θα χάσουμε ένα καλό παίκτη αλλά δεν μπορώ να πω όχι στον παίκτη όταν έχει μία τέτοια ευκαιρία. Σίγουρα αυτό δεν ήταν στα πλάνα μας. Θα πρέπει να δούμε τι παίκτη θα χρειαστούμε μετά και τους τραυματισμούς. Δεν ήταν στα πλάνα μας να πάρουμε και μπακ. Θα δούμε το θέμα με την διοίκηση και θα αποφασίσουμε.”

Για τις μεταγραφές: “Αυτή την στιγμή θέλουμε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Για τους νέους παίκτες που πήραμε θα δούμε μέσα στην βδομάδα αν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Θέλουμε σίγουρα ένα κεντρικό αμυντικό και θα δούμε κατά πόσο αν φύγει ο Σάντος εάν θα πάρουμε επιθετικό ή ένα παίκτη που θα αγωνίζεται στα μπακ. Είναι εξίσου σημαντικός πως έχουμε παίκτες ποιοτικούς που είναι τραυματισμένοι γι’ αυτό μας δημιουργείται και πρόβλημα. Είμαι ικανοποιημένος με του ποδοσφαιριστές που έχω στην ομάδα όμως δεν τους έχουμε όλους στην διάθεση μας λόγω των τραυματισμών και αυτό μας δημιουργεί προβλήματα και στην προπόνηση.”