19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H θέση του Άρη για την διαιτησία και η απορία για τους ξένους

H θέση του Άρη για την διαιτησία και η απορία για τους ξένους

By on 16 Ιανουαρίου, 2023 0 751 Views

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ, τη διαιτησία και τη συνέχεια μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Το ματς και η διαιτησία: «Μετά από καιρό επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και δεν πήραμε ότι δικαιούμασταν βάσει απόδοσης. Το θέμα διαχείρισης μετά το 2-0 σηκώνει πολλή συζήτηση κι εδώ μπαίνει ο κ. Χατζηγεωργίου. Όταν παίζεις με την ΑΕΚ, δεν είναι ανάγκη να έχεις πέντε πέναλτι και τρεις κόκκινες, αλλά οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Στο 2-1 οι παίκτες μας ζήτησαν φάουλ αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Ο Άνχελ βάζει και τα δύο χέρια στον Γκομίς και στην εξέλιξη της φάσης δεχόμαστε τη μείωση του σκορ. Όπως και στην τελευταία φάση. Προήλθε από ένα πλάγιο ενώ προηγήθηκε φάουλ στον Μπένγκτσον. Όποιος είδε τον αγώνα αντιλαμβάνεται την απόδοση που είχε ο συγκεκριμένος διαιτητής. Δεν ξέρω αν ήθελε να ευνοήσει την ΑΕΚ, αλλά εμάς μας αδίκησε».

-Αν ήταν υπερβολική η αντίδραση του Σπιλέφσκι: «Επειδή στέκεται ο κόσμος στον προπονητή, ο πρώτος που μίλησε ήταν ο Βανά Άλβες ο οποίος στόμα έχει και μιλιά δεν έχει. Δεν έχει να κάνει με προηγούμενα παιχνίδια. Αν έκανε λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων να τον πιστώσουμε τον διαιτητή. Αν όμως είναι σε βάρος μιας ομάδας, τότε κάτι δεν πάει καλά».

-Αν θα γίνει καταγγελία: «Ναι, θα γίνει καταγγελία. Δεν ξέρω φυσικά αν έχει νόημα. Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν είχαμε ποτέ ξένο διαιτητή. Δεν θέλω να τα ισοπεδώνω όλα, είχαμε πολύ καλές διαιτησίες και με Κύπριους. Όμως δεν γίνεται να μην έχουμε έστω μια φορά έναν ξένο διαιτητή ενώ βλέπουμε ομάδες που είναι στην 7η ή στην 8η θέση και να έχουν ξένο».

-Η συνέχεια: «Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, κάναμε λάθη και το πληρώσαμε. Η εικόνα του Άρη όμως μας άφησε ικανοποιημένους, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Το κακό για μας είναι ότι μείναμε πίσω στη βαθμολογία αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος, υπάρχουν ακόμη εφτά παιχνίδια μέχρι το τέλος της α’ φάσης».

-Ο αγώνας κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι μια πολύ δύσκολη βδομάδα. Έχουμε την Τετάρτη το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο και μετά τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Το κύπελλο είναι ένας τρόπος να διακριθεί μια ομάδα. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να πάρουμε το ζητούμενο».

-Τα αγωνιστικά: «Ο Μεντιούπ είναι τραυματίας. Ο Κακόριν ήταν άρρωστος την περασμένη βδομάδα και γι’ αυτό δεν ξεκίνησε».

-Αν θα αλλάξει η ώρα του ματς με τον Απόλλωνα: «Κάναμε κοινό αίτημα με τον Απόλλωνα για να πάει από τις 15:00 στις 17:00 κι αναμένουμε απάντηση».