17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Ο Σάντης αναλαμβάνει την προεδρία της εταιρείας σε μια δύσκολη περίοδο

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Ο Σάντης αναλαμβάνει την προεδρία της εταιρείας σε μια δύσκολη περίοδο

By on 17 Ιανουαρίου, 2023 0 1423 Views

Ο Ανδρέας Σάντης θα είναι ο διάδοχος του Χρίστου Πουλλαΐδη στην προεδρία της εταιρείας και στη Γενική Συνέλευση της 25ης Ιανουαρίου θα πάρει και επίσημα το χρίσμα στην ηγεσία της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ανόρθωσης.

Ο επί σειρά ετών παράγοντας σε αρκετά διοικητικά συμβούλια της «Κυρίας» και αντιπρόεδρος της ΚΟΠ, ως εκπρόσωπος των κυανόλευκων στην Ομοσπονδία, έπιασε ήδη δουλειά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μάλιστα, πολύ πιθανόν ο Ανδρέας Σάντης να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, ενόψει της μεθαυριανής κρίσιμης αναμέτρησης με το Παραλίμνι για τους «16» του κυπέλλου.

Η παράδοση της σκυτάλης στον Ανδρέα Σάντη γίνεται με τις ευλογίες του μεγαλομέτοχου, Χρίστου Πουλλαΐδη, ο οποίος διαβεβαίωσε πως θα στηρίξει οικονομικά τη νέα προσπάθεια, ώστε η Ανόρθωση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο συνδυασμός του κ. Σάντη θα παρουσιαστεί στη Γενική Συνέλευση της μεθεπόμενης Τετάρτης (25/1) και η θητεία του θα έχει διάρκεια έως τον ερχόμενο Μάιο, αν και εναπόκειται στα μέλη της εταιρείας να ανανεώσουν την παρουσία της για μεγαλύτερο διάστημα.

Η παρουσία του Α.Σάντη στα διοικητικά της Ανόρθωσης άρχισε επί προεδρίας του Κίκη Κωνσταντίνου όπως και του Ευγένιου Χαμπουλλά ,προέδρου του ΔΣ του σωματείου..Ακιολούθησε θητεία στα ΔΣ υπό την προεδρία του Κ.Θεοχάρους και ακολούθησε η συμμετοχή του στο ΔΣ της ΚΟΠ ως αντιπροέδρου.Έχει δυναμική προσωπικότητα και σίγουρα είναι γνώστης των δεδομένων της Ανόρθωσης αλλά και του Κυπριακοιύ ποδοσφαίρου γιαυτό άλλωστε αναλαμβάνει σε αυτή την δύσκολη περίοδο με πρώτο στόχο η Ανόρθωση να ξεπεράσει την κρίση στην διοίκηση της εταιρείας αλλά και την αγωνιστική που την άφησε εκτός στόχων στο πρωτάθλημα.Aσφαλώς για να πετύχει τον στόχο της ανασύνταξης της ομάδας χρειάζεται την καθολική στήριξη και συνεργασία όλων όσοι μπορούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια και του κόσμου της Ανόρθωσης.