27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Κόντε: «Υπάρχει μία κακή συνήθεια στην Αγγλία. Ποτέ δεν μιλάει για την στρατηγική της ομάδας ένας άνθρωπος της διοίκησης»

Κόντε: «Υπάρχει μία κακή συνήθεια στην Αγγλία. Ποτέ δεν μιλάει για την στρατηγική της ομάδας ένας άνθρωπος της διοίκησης»

By on 18 Ιανουαρίου, 2023 0 545 Views

Ο Αντόνιο Κόντε εξέφρασε έμμεσα το παράπονό του για το γεγονός πως καλείται ο ίδιος να απαντάει για την στρατηγική και το όραμα του κλαμπ αντί για κάποιο μέλος της διοίκησης.

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (17/01) στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι και μεταξύ άλλων βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την κακή συνήθεια που υπάρχει στην Αγγλία να μην βρίσκεται «παρών» στις συνεντεύξεις κάποιος άνθρωποις της διοίκησης της ομάδας ο οποίος θα απαντάει σε ερωτήσεις για θέματα που αφορούν την στρατηγική και το όραμα της ομάδας.

Επεσήμανε πως στην Ιταλία για παράδειγμα υπάρχει ένα τέτοιο άτομο πριν από κάθε αγώνα ο οποίος απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα θέματα αυτά. Με τον τρόπο αυτό έκανε ουσιαστικά μία έμμεση έκκληση στους Ντάνιελ Λέβι και Φάμπιο Παρατίτσι να βγουν να μιλήσουν για τα θέματα αυτά, ώστε να μην δέχεται εκείνος ερωτήσεις που δεν άπτονται τόσο των αρμοδιοτήτων τους.

Αναλυτικά το απόσπασμά αυτό από την συνέντευξη:

«Στην Αγγλία υπάρχει μία κακή συνήθεια που θέλει μόνο τον προπονητή να μιλάει και να εξηγεί. Δεν έχω δει ποτέ το ιατρικό τμήμα να έρχεται εδω΄και να εξηγεί γιατί υπήρχε δυσκολία στο να επανέλθει ο τάδε παίκτης. Το ίδιο συμβαίνει και με τον αγωνιστικό διευθυντή ή τον τενχικό διευθυντή της ομάδας. Στην Ιταλία, για παράδειγμα, υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος της ομάδας πριν από κάθε παιχνίδι, ο οποίος βγαίνει στα media και απαντάει τις ερωτήσεις τους».