17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΒΕΣΚΟ:Αυτή η ομάδα έχει πράγματα να δώσει.Την Δευτέρα θα είμαστε καλύτεροι για να κερδίσουμε

ΒΕΣΚΟ:Αυτή η ομάδα έχει πράγματα να δώσει.Την Δευτέρα θα είμαστε καλύτεροι για να κερδίσουμε

By on 19 Ιανουαρίου, 2023 0 4326 Views

Mετά το τέλος του αγώνα με την ΕΝΠ, ο προπονητής της Ανόρθωσης, Βέσκο Μιχαήλοβιτς ανέφερε στην συνέντευξη τύπου:

“Συγχαρητήρια στην ΕΝΠ και τον Μαρίνο για το παιχνίδι που έγινε απόψε. Ειδικά στον Μαρίνο που είναι φίλος μου, κάνει σπουδαία δουλειά.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, έκαναν συγκλονιστική προσπάθεια. Στο τέλος της ημέρας, αν δούμε όλο το παιχνίδι, δίκαια είμαστε στην επόμενη φάση. Συγχαρητήρια και στο σταφ που προετοίμασε την ομάδα κατάλληλα γι’ αυτό το ματς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, αυτοί έσπρωξαν την ομάδα, όχι στα πέναλτι, αλλά στην κανονική διάρκεια για να έχουν αυτή την απόδοση και αυτό το πάθος.

Συνεχίζουμε, φτάσαμε στους 8, δεν πετύχαμε ακόμα τίποτα, ο στόχος είναι να πάμε μέχρι τον τελικό και πιστεύω ότι θα πάμε. Γιατί σας τόνισα και στην πρώτη συνέντευξη ότι αυτή η ομάδα έχει πράγματα να δώσει. Περιμένουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με την ίδια ομάδα την Δευτέρα. Απόψε δεν κερδίσαμε, κερδίσαμε στα πέναλτι. Είμαι σίγουρος ότι την Δευτέρα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι και περιμένω να κερδίσουμε”.

Για το ότι δεν πραγματοποίησε κλασικές ευκαιρίες και αν τον προβληματίζει: “Δουλεύουμε καθημερινά πάνω σε αυτό. Μπορεί να μην φτιάξαμε κλασικές ευκαιρίες, αλλά ήμασταν συνέχεια επικίνδυνοι. Ήρθε και ο καινούργιος παίκτης και σιγά σιγά μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. Θα έρθει ακόμα ένας, μπορεί και μέχρι την Δευτέρα. Όμως έχω πολλή εμπιστοσύνη και σε αυτούς που είναι τώρα στην ομάδα. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά σε θέμα σκοραρίσματος, πιστεύω ότι θα έρθει το γκολ. Ίσως είναι και λίγο ψυχολογικό το πρόβλημα. Οι παίκτες είναι πολύ σφιγμένοι και εκεί που πρέπει να κάνουν το τελευταίο χτύπημα ίσως κάτι τους εμποδίζει αλλά προσπαθούν πάρα πάρα πολύ όπως και απόψε”.

Για τους τραυματίες: “Δεν ξέρουμε για τον Ουαρίς και τον Χοφ. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής την Δευτέρα. Έχουμε άλλους παίκτες θα είμαστε πάλι δυνατοί, όπως είμαστε και απόψε”.

Αν έγινε κουβέντα με τον Σάντη για το αν θα μείνει στον πάγκο: «Γιατί συνέχεια κάνετε αυτή την ερώτηση κάθε συνέντευξη, σας είπε κάποιος από την Ανόρθωση ότι δεν θα είμαι; Να ρωτήσετε τον εκπρόσωπο Τύπου, εγώ δεν μίλησα για αυτό το θέμα, ο άνθρωπος ήρθε χθες, μιλήσαμε για άλλα θέματα».