19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το φιλικό Παρί – Αλ Νασρ & Αλ Χιλάλ: «Ωραίο να βλέπεις παλιούς φίλους»

Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το φιλικό Παρί – Αλ Νασρ & Αλ Χιλάλ: «Ωραίο να βλέπεις παλιούς φίλους»

By on 20 Ιανουαρίου, 2023 0 577 Views

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκρυψε τη χαρά του για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλ Νασρ, αλλά και για το συναπάντημά του με παλιούς γνώριμους και φίλους από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο ως παίκτης της Αλ Νασρ είναι γεγονός και σημειώθηκε σε μια «τιτανομαχία» επίδειξης,απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι , του Κιλιάν Μπαπέ και των υπολοίπων αστέρων.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πάτησε ξανά χορτάρι για αναμέτρηση μετά το περασμένο Μουντιάλ και χρίστηκε δύο φορές σκόρερ (34′, 45′), μαθαίνοντας και στους Σαουδάραβες το σήμα-κατατεθέν του, «Siuu». Και μετά το ματς εξέφρασε τη χαρά του τόσο για τα γκολ, όσο και για το συναπάντημα με μερικούς από τους παλιόφιλούς του.

Συγκεκριμένα, βρήκε απέναντί του τους Σέρχιο Ράμος και Κέιλορ Νάβας, αμφότεροι συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης και πολλά γνώριμα πρόσωπα, πάνω από όλα του Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο είχαν και μια ζεστή αγκαλιά και χειραψία πριν από το παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/CnnK6WZLHNB/?utm_source=ig_web_copy_link

«Τόσο χαρούμενος που είμαι και πάλι στο γήπεδο και στη λίστα των σκόρερ! Και είναι ωραίο να βλέπεις και ορισμένους παλιούς φίλους»