8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΦΕΡΕΡΑ:Δύσκολο παιχνίδι με την Πάφο.(η Ν.Σαλαμίνα χαλούσε το ρυθμό μας με ψεύτικους τραυματισμούς)

ΦΕΡΕΡΑ:Δύσκολο παιχνίδι με την Πάφο.(η Ν.Σαλαμίνα χαλούσε το ρυθμό μας με ψεύτικους τραυματισμούς)

By on 28 Ιανουαρίου, 2023 0 1759 Views

Ακόμη δεν χώνεψε την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα ο προπονητή της Ομόνοιας Γιανίκ Φερέρα. Στις καθιερωμένες εβδομαδιαίες δηλώσεις του, που αυτή τη φορά έγιναν ενόψει του κυριακάτικου ματς με την Πάφος FC, ανάλωσε σχεδόν όλο τον χρόνο εκφράζοντας παράπονα για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

Ο Βέλγος τεχνικός μίλησε για καθυστερήσεις και ψεύτικους τραυματισμούς από τους ερυθρόλευκους, που χαλούσαν τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις, όπως φαίνονται άλλωστε και στο βίντεο του pre game με την Πάφος FC, που ανήρτησε το γραφείο Τύπου των πρασίνων:

-Τι νομίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής;

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε πολύ καλή ομάδα».

-Ποια η άποψή σας για το προηγούμενο παιχνίδι εναντίον της Νέας Σαλαμίνας;

«Δεν θα μιλήσω για τις αποφάσεις των διαιτητών επειδή αν το κάνω θα έχω πρόβλημα. Καλύτερη να μιλήσω για την εμφάνισή μας που ήταν σωστή σε αρκετούς τομείς. Είχαμε πολλές προϋποθέσεις στο δικό τους μισό γήπεδο, που προσπαθούσαμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο διότι υπήρχαν πολλοί παίκτες πίσω από την μπάλα. Πολλοί παίκτες στο έδαφος για δύο λεπτά να περιμένουν τους φυσικοθεραπευτές να μπουν μέσα. Πολλοί ψεύτικοι τραυματισμοί που χαλούσαν τον ρυθμό του αγώνα. Με αυτά τα δεδομένα δεν ήταν εύκολο για μας. Αν κάποιοι δεν κάνουν κάτι γι’ αυτά, δυστυχώς το ποδόσφαιρο θα παραμείνει έτσι. Δεν ρίχνω την ευθύνη στα παιδιά επειδή προσπάθησαν. Ζητήσαμε στο ημίχρονο να έχουν πειθαρχία, ψυχραιμία και τα πήγαν καλά. Δημιούργησαν πολλές προϋποθέσεις, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν πολλοί παίκτες της Νέας Σαλαμίνας πίσω από την μπάλα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να προετοιμαστούμε για την Πάφος FC».