5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Πρέπει να κερδίζεις κι όταν δεν βρίσκεσαι στην καλύτερη σου μέρα

Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:Πρέπει να κερδίζεις κι όταν δεν βρίσκεσαι στην καλύτερη σου μέρα

By on 31 Ιανουαρίου, 2023 0 1291 Views

Για τη νίκη επί της ΕΝΠ και τη συνέχεια του Άρη μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος.

Για την επιτυχία στο Παραλίμνι: «Ήταν από τις νίκες που χάρηκα περισσότερο από τον καιρό που ήμουνα στον Άρη. Η εικόνα της ομάδας μας στο β’ ημίχρονο δεν ήταν καλή. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα παιχνίδι που όλα έδειχναν ότι θα είχαμε απώλειες. Λέγαμε μεταξύ μας ότι αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να κερδίζεις κι όταν δεν βρίσκεσαι στην καλύτερη σου μέρα. Βλέπουμε προς τα πάνω. Ο προπονητής λέει ότι δεν θέλουμε να ονειρευόμαστε. Όταν κάποιοι έκαναν μακροπρόθεσμα πλάνα, ήρθε εκείνο το αρνητικό σερί. Αυτό που είναι σοφό να κάνουμε, είναι να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, αλλιώς χάνεις τον προσανατολισμό σου».

Αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Θεωρούμε πως έχουμε μια γεμάτη ομάδα. Θα κάναμε μεταγραφή μόνο αν βρίσκαμε κάτι το εξαιρετικό. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, δεν θέλουμε να χαλάσουμε την ισορροπία. Αν βρούμε κάτι σήμερα το εξαιρετικό, ίσως να προχωρήσουμε».

Για το πρόγραμμα: «Από τις 23 αγωνιστικές, μαζί με τις άλλες δύο που έχουμε μπροστά μας, οι 15 αγώνες μας ήταν σε καθημερινές μέρες. Είναι εξωπραγματικό. Ο αγώνας με τη Δόξα είναι ο 8ος στο φετινό πρωτάθλημα που θα δώσουμε τη Δευτέρα».