27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • MAΚΡΙΔΗΣ:Φεύγω απο τον Απόλλωνα αλλά είναι άδικο αυτό που γίνεται με τον πρόεδρο

MAΚΡΙΔΗΣ:Φεύγω απο τον Απόλλωνα αλλά είναι άδικο αυτό που γίνεται με τον πρόεδρο

By on 9 Φεβρουαρίου, 2023 0 1159 Views

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μακρίδη μετά την ήττα-σοκ του Απόλλωνα από την Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά…

“Είναι μια δύσκολη βραδιά, για τον κόσμο για όλους τους Απολλωνίστες. Βλέπω ότι ο κόσμος μόνο και μόνο που είμαι στην ηγεσία σαν προπονητής, δεν το αντέχει. Ήταν δύσκολη η τελευταία βδομάδα. Θέλω να πω ότι είναι άδικο να βρίζεται ένας άνθρωπος όπως έιναι ο πρόεδρος, κουμπάρος μου και φίλος μου. Ένας άνθρωπος που ξόδεψε αρκετά λεφτά. Είναι άδικο να βρίζουν έναν άνθρωπο που τα τελευταία 10 χρόνια εκανε τόσα πολλά, για μια χρονιά που η ομάδα δεν είναι στους στόχους της. Για μια χρονιά. Μπορεί να υπάρξει μια χρονιά που πάνε όλα λάθος. Δεν γίνεται να σβήνουν ότι έκανε αυτός ο άνθρωπος. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τον Γ. Ελευθερίου, τον Βασίλη, τον Λούκα, τον Φανούρη. Τους ευχαριστώ όλους. Στο ποδόσφαιρο μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος πως ο Απόλλωνας θα βρει τον δρόμο του.Φεύγω όχι λόγω πίεσης αλλά γιατί έτσι ίσως βοηθηθούν οι παόικτες στα τρία παιχνίδια να πάρουν τις νίκες και να παίξει ο Απόλλωνας στην πρώτη εξάδα στα πλέι-οφ”

Ησασταν έτοιμος να αναλάβετε; “Δεν πηδάω από το καράβι. Αν θα φύγει ο Μακρίδης και να βρει τον δρόμο της η ομάδα, αν ο κόσμος ζητά το κεφάλι του Μακρίδη, τότε οκ. Ήμουν πανέτοιμος για να αναλάβω τον Απόλλωνα. Επειδή δεν ήρθαν τα αποτελέσματα δεν σημαίνει πως δεν ήμουν έτοιμος. Είναι δική μου η ευθύνη για το αποτέλεσμα, να κερδίζεις 3-1 στο ημίχρονο, είναι ευθύνη δική μου.”

Για τις μεταγραφές; “Είναι δύσκολος ο Ιανουάριος, αυτό που μετρά είναι ο κόσμος, να σταθεί δίπλα στην ομάδα, στην διοίκηση, στον πρόεδρο.”