21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΙΑΝΕΦΣΚΙ:Τώρα η πίεση είναι στον αντίπαλο.Πρέπει να ηρεμήσουμε και να αφήσουμε αυτό το ματς πίσω μας

ΓΙΑΝΕΦΣΚΙ:Τώρα η πίεση είναι στον αντίπαλο.Πρέπει να ηρεμήσουμε και να αφήσουμε αυτό το ματς πίσω μας

By on 14 Φεβρουαρίου, 2023 0 5816 Views

Οι δηλώσεις του Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά από το τέλος του αγώνα κυπέλλου της ΑΕΛ με τη Νέα Σαλαμίνα:

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν σ’ ένα δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Μας βοήθησε και ο κόσμος. Φτιάξαμε καλές ευκαιρίες στο α’ μέρος. Στο β’ ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα έμεινε πίσω και προσπαθούσε να κτυπήσει στην αντεπίθεση. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα. Η πίεση είναι στον αντίπαλο. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να αφήσουμε αυτό το ματς πίσω μας. Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και έχουμε πιθανότητες για την 6άδα και θα τις κυνηγήσουμε».

Για τους τραυματίες: «Το είπα και πριν δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και πιο γρήγορα, όμως έχουμε αρκετους τραυματίες και κάθε βδομάδα παίζουμε με διαφορετική ομάδα. Ένας από τους λόγους είναι αυτός. Προσπαθούμε να παίξουμε πιο γρήγορα. Μην ξεχνάτε σε ποια βαθμολογική θέση ήταν τον Σεπτέμβρη η ομάδα. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Για την κατάσταση του Μιραλάς: «Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα για τον Μιραλάς, αλλά θα κοιτάξουμε την κατάστασή του. Σήμερα, είχαμε προβλήματα, κάποιοι παίκτες δεν ήταν έτοιμοι, δεν ήξερα πόσο μπορούσε να παίξει ο Χάσα και ο Κατσανίκλιτς. Ευελπιστώ ο Τεϊσέιρα να είναι διαθέσιμος. Δεν έχουμε επιλογές στα μπακ, η κατάσταση είναι δύσκολη. Ας ελπίσουμε με τον Κέβιν να μην είναι κάτι σημαντικό».