10 Μαΐου, 2024
  • 10 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΕΡΓΙΔΗΣ:Πετύχαμε δύο στόχους.Δεν μπορείς να παίζεις και να μην θέλεις τη νίκη…

ΣΕΡΓΙΔΗΣ:Πετύχαμε δύο στόχους.Δεν μπορείς να παίζεις και να μην θέλεις τη νίκη…

By on 16 Φεβρουαρίου, 2023 0 418 Views

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάκης Σεργίδης μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της Ανόρθωσης στον πρώτο προημιτελικό.

Αναλυτικά:

«Ένας θεσμός ο οποίος θέλαμε να συνδυάσουμε ένα εκτεταμένο ροτέισιον με αν είναι δυνατόν ένα καλό αποτέλεσμα που να μας δίνει ελπίδες στον επαναληπτικό. Θεωρώ ότι πετύχαμε και τα δύο. Η Ανόρθωση είναι μια ομάδα η οποία με την έλευση του Βέσκο έχει γίνει πολύ παραγωγική στη δημιουργία και στο σκοράρισμα, δεν ήταν και το ευκολότερο να τους αντιμετωπίσουμε με τις τόσες αλλαγές οι οποίες όμως έπρεπε να γίνουν γιατί δεν είναι εύκολο για εμάς η διαχείριση του αγώνα Σάββατο-Πέμπτη-Δευτέρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν, έδωσαν τα πάντα, ακολούθησαν το πλάνο που είχαμε θέσει και νομίζω ότι ήταν όλοι αρκετά θετικοί. Από αύριο πρέπει να στρωθούμε ξανά στη δουλειά, πρέπει να γίνει σοβαρή δουλειά στην αποκατάσταση για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, ένας θεσμός όπου πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Σίγουρα η νίκη βοηθά πάρα πολύ στην ψυχολογία της ομάδας, ξέρετε κι εσείς ότι είναι πολύ σημαντικό το θέμα της ψυχολογίας ειδικά σε ομάδα που είναι στα χαμηλά».

Για το ότι στα τελευταία παιχνίδια βρίσκει γκολ κι αν φεύγει το επιθετικό πρόβλημα: «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι όλα βασίζονται στη δουλειά. Όταν δουλεύεις αργά ή γρήγορα θα επιβαρυνθείς. Είχαμε θέσει πρώτιστο στόχο να βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία αλλά και σαφώς το σκοράρισμα, δεν σκοράρουμε αρκετά, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που είναι στα χαμηλά του πίνακα. Βλέπουμε ότι υπάρχει βελτίωση, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ταπεινά».

Αν το ότι προτεραιότητα είναι η παραμονή και η έλλειψη πίεσης στο κύπελλο έπαιξαν ρόλο: «Ας μην κρυβόμαστε, η βαθμολογική θέση της ομάδας φέρνει πίεση, κανείς δεν θέλει να είναι τόσο χαμηλά όμως νιώθω και το είπα στα αποδυτήρια ότι αυτή τη δυάδα αγώνων με την Ανόρθωση θέλουμε να τη διεκδικήσουμε, δεν μπορείς να παίζεις σε μια διοργάνωση και να μην έχεις στόχους. Στόχος ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι».