27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ένωση έΧασε τη νίκη στο 89′ υπό διαμαρτυρία (1-1 με την Καρμιώτισσα)

Η Ένωση έΧασε τη νίκη στο 89′ υπό διαμαρτυρία (1-1 με την Καρμιώτισσα)

By on 17 Φεβρουαρίου, 2023 0 8036 Views

Καρμιώτισσα κι ΕΝΠ έμειναν στο ισόπαλο 1-1, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στο Τσίρειο στάδιο. Η ομάδα του Παραλιμνίου άνοιξε το σκορ στο 31’ με τον Ντα Σίλβα, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 89’ με πέναλτι του Ελ Αλουχί, το οποίο ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από τους «βυσσινί» καθώς υποδείχθηκε από τον VARίστα Θεουλή, και επιβεβαιώθηκε από το νεαρό διαιτητή Παναγιώτη Χατζηγεωργίου για χέρι του Ντζιαβέ σε κεφαλιά του Γκαθτανιάγα, στη στιγμή που το χέρι του παίκτη της ΕΝΠ δεν φάνηκε να ήταν σε αφύσικη θέση…

Με την ισοπαλία αυτή, η Καρμιώτισσα ανέβηκε στους 27 βαθμούς και η ΕΝΠ στους 18.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καλύτερη ήταν η ΕΝΠ στο πρώτο μέρος, καταφέρνοντας να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Στο 11ο λεπτό, η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά βρήκε την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι.

Ο Μέιρα έφυγε μόνος απέναντι απο τον Κνόμπλοχ αλλά το σουτ του μπλοκαρίστηκε απο τον τερματοφύλακα της Καρμιώτισσας.

Στην συνέχεια, υπήρχαν κάποιες προϋποθέσεις και για τις δύο ομάδες, αλλά χωρίς να δημιουργηθεί μία ξεκάθαρη φάση.

Μέχρι που ήρθε το γκολ στο 32ο λεπτό, όταν εκτελέστηκε κόρνερ και ο Ντα Σίλβα από κοντινή απόσταση άνοιξε το σκορ.

Η Καρμιώτισσα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να έχει ένα άστοχο σουτ από τον Ελ Αλουχί στο 43ο λεπτό.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μέτριο ήταν το παιχνίδι στην επανάληψη, με την ΕΝΠ να επιχειρεί να κάνει διαχείριση και την Καρμιώτισσα να προσπαθεί να βρει τρόπους που θα έφερναν την ισοφάριση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη καλή φάση έγινε στο 65ο λεπτό για την ΕΝΠ. Ο Ντιαβαρά έφυγε αντεπίθεση και έδωσε τη πάσα στον Τζαβέ, αλλά το σουτ του πέρασε έξω.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μέιρα εκτέλεσε φάουλ, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Κνόμπλοχ.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Καρμιώτισσα στο δεύτερο ημίχρονο έγινε στο 81ο λεπτό, όταν ο Νεοφύτου έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή, με τον Κόστιτς να διώχνει σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα, η Καρμιώτισσα έχασε καλή φάση με τον Γκαθτανιάγα, ο οποίος δεν βρήκε όπως ήθελε τη κεφαλιά.

Στο 87ο λεπτό ο διαιτητής δίνει πέναλτι για την Καμριώτισσα μετά από υπόδειξη του VAR και δικό του έλεγχο. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει το Ελ Αλουχί, ο οποίος ήταν εύστοχος, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Κνόμπλοχ, Τάντι, Τσέλουτσκα (72′ Καλτσάς), Μαλόνε, Ντούμπια (72′ Γκράφενμπεργκ), Ελ Αλουχί, Αγγελή (46′ Μίτσο), Γκαστανιάγα, Λουκίλι, Νεοφύτου, Ντούρις (63′ Γιουσούφ).
Στον πάγκο: Λουκόφ, Ανδρονίκου, Καλτσάς, Γκραντινάρου, Τζανακάκης, Μίτσο, Γιουσούφ, Γκράφενμπεργκ.
ΕΝΠ: Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Λουσέρο (81′ Κατσιάρης), Ντιαβάρα (81′ Φερνάντες), Μέιρα (74′ Έχμαν), Γεβρέμοβιτς, Βουτσένοβιτς, Ντρέκσα, Πολυκάρπου, Βούκσεβιτς, Ρουσιάς (63′ Ντζιαβέ).
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Σεραφείμ, Κορσιά, Χριστοφή, Έχμαν, Φερνάντες, Κωνσταντίνου, Κατσιάρης, Κοτσώνης, Μαυρουδής, Ντζαβέ, Λαμί.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκαθτανιάγα, Γιουσούφ / Γεβρέμοβιτς (6η), Βούκσεβιτς

ΣΚΟΡΕΡ: 89′ Ελ Αλουχί (πέν.) / 31′ Ντα Σίλβα
ΘΕΑΤΕΣ: 131 εισιτήρια
Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Αντρέας
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χαραλάμπους Γιώργος
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής Διαιτησίας:  Αναστασίου Ιωάννης