27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΑΤΣΙΑΣ:Δεν ξέρω πως δίνονται τα πέναλτι,είμαι συγχυσμένος με το χέρι

ΣΑΤΣΙΑΣ:Δεν ξέρω πως δίνονται τα πέναλτι,είμαι συγχυσμένος με το χέρι

By on 17 Φεβρουαρίου, 2023 0 9838 Views

Ο Μαρίνος Σατσιάς μίλησε μετά το τέλος του ματς με την Καρμιώτισσα (1-1) στο Τσίρειο στη διάσκεψη Τύπου και αναφέρθηκε στο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της ομάδας του στο 89′ και τελικά ισοφαρίστηκε σε 1-1.

“Κάναμε ένα εξαίρετο παιχνίδι. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Μείναμε μόνο στο ένα γκολ. Φάνηκε αυτό ότι μας στοιχίζει. Δεν ξέρω πως δίνονται τα πέναλτι, έπαιξα και ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει μια φυσική θέση στον παίκτη, νομίζω παρεξηγήσαμε λίγο το χέρι. Την περασμένη βδομάδα είχαμε καθαρό πέναλτι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Είμαι συγχυσμένος με το χέρι. Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, όμως σε αυτή τη φάση πιστεύω αδικούμαστε”.

“Καταφέραμε και χάσαμε το τρίποντο, γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Όμως αυτό που κρατάω δεν μας κάνουν ευκαιρίες οι αντίπαλοι. Σε 1-2 φάσεις μας βάζουν γκολ και αυτό προσπαθούμε να διορθώσουμε. Τα παιδιά προσπαθούν και βγάζουν ένα εξαιρετικό χαρακτήρα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, με πάθος και δύναμη. Δυστυχώς κάποιες λεπτομέρειες μας στοιχίζουν και φαινόμαστε κάπως άτυχοι.

Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήταν κοντά. Δύο άτομα στο τέλος δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά τους. Θέλουμε παραπάνω σεβασμό από αυτούς στους δύο. Δεν είναι όλοι. Γενικά οι οπαδοί μας μας στηρίζουν.

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Δεν μου άρεσε γιατί τα παιδιά έδωσαν και τη ψυχή τους και περιμέναμε ένα ζεστό χειροκρότημα από αυτούς τους ανθρώπους τους δύο.

Εντάξει δεν είναι όλοι. Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα, η ομάδα είναι πολύ καλή. Η ομάδα είναι στους στόχους της και χρειάζεται στήριξη