8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τελείωσε στο αψε-σβησε ο Άρης .Κέρδισε από το πρώτο ημίχρονο 3-0 τη Ν.Σαλαμινα

Τελείωσε στο αψε-σβησε ο Άρης .Κέρδισε από το πρώτο ημίχρονο 3-0 τη Ν.Σαλαμινα

By on 18 Φεβρουαρίου, 2023 0 1433 Views

Καθάρισε» από το πρώτο 40λεπτο ο Αρης.το παιχνίδι με τη Ν.Σαλαμινα , ανέβηκε στην 3η θέση και περιμένει να δει που θα τον βγάλει η 24η αγωνιστική.
Η ομάδα του Σπιλέφσκι ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από τα επίσημα του ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium λόγω τιμωρίας, επικράτησε 3-0 των «ερυθρολεύκων» πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο α’ ημίχρονο.
Ουσιαστικά οι βάσεις μπήκαν από τα πρώτα πέντε λεπτά. Ο Κακόριν με πέναλτι στο 3’ άνοιξε το σκορ και ο Γκομίς στο 5ο λεπτό έκανε το 2-0 Το τελικό 3-0 ήρθε στο 36’ με αυτογκόλ του Κατσικά μετά από γύρισμα του Πηλέα.
Η Ν.Σαλαμινα παρέμεινε στην 5η θέση και περιμένει και αυτή επίσης απώλειες των ομάδων που βρίσκονται από κάτω της προκειμένου να διατηρηθεί εντός του στόχου της 6άδας.

ΑΡΗΣ: Βανά, Πηλέας (62′ Καζού), Μποακί, Μπένγκτσον (75′ Πακέ), Μπράουν, Γκομίς (62′ Στεπίνσκι), Γιαγκό, Στρούσκι, Μπρόρσον, Μπαμπίκα (62′ Μαγιαμπέλα), Κακόριν (80′ Σπόλιαριτς)
Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Καζού, Γιαντάλ, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Μαγιαμπέλα, Πακέ, Γιαμπλόνσκι.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Μαλεκκίδης, Άδωνη, Κατσικάς (46′ Μαργκάσα), Τσίκο, Μάντζεκ (80′ Φράγκος), Σαλαλίχ (72′ Κουμουρής), Καρλίτος (62′ Μιγκελίτο), Οφόρι, Φελίπε (72′ Τιάγκο)
Στον πάγκο: Κίσσας, Μιγκελίτο, Κουμουρής, Φράγκος, Νικολάου, Λέουκο, Μαργκάσα, Βίκτωρος, Τιάγκο.

ΣΚΟΡΕΡ: 3′ Κακόριν, 5′ Γκομίς, 36′ Κατσικάς (αυτ.)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κακόριν (6η), Στρούσκι (5η)

ΘΕΑΤΕΣ: 1.500

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Da Silva Oliveira Esteves Bruno Alexandre
AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας