13 Μαΐου, 2024
  • 13 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΕΛ:Η εξέλιξη του πρωταθλήματος αρχίζει και βρωμάει.Αυτό που έγινε σήμερα με τον Μενέλαο Αντωνίου δεν θα συνεχιστεί

ΑΠΟΕΛ:Η εξέλιξη του πρωταθλήματος αρχίζει και βρωμάει.Αυτό που έγινε σήμερα με τον Μενέλαο Αντωνίου δεν θα συνεχιστεί

By on 19 Φεβρουαρίου, 2023 0 4635 Views

Όλα όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου του  ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Δόξα
Αναλυτικά:

Το μόνο περίεργο που είδαμε είναι η διαιτησία. Βιάζονταν να φύγουν αλλά είναι ακόμη στα αποδυτήρια. Έβαλαν μόλις 4 λεπτά στο τέλος. Και πολλά άλλα. Αυτό το ματς θα το δούμε και θα το αναλύσουμε πολλές φορές για τα διαιτητικά. Να δούμε την φάση που σκόραρε η Δόξα και να διαπιστώσουμε πως ο VARίστας το είδε και ποια κάμερα επέλεξε. Η κάμερα από το ζωντανό δείχνει χέρι. Φέραμε το VAR για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα και ρίχνουμε παραπάνω σκοτάδι στο τέλος. Η εξέλιξη του πρωταθλήματος αρχίζει και βρωμάει, ειδικά από κάποιους που κάνουν επαναλαμβανόμενες παραστάσεις σε ματς του ΑΠΟΕΛ αλλά και σε άλλα παιχνίδια θα έλεγα. Θα το δούμε διεξοδικά το θέμα, δεν θα πάνε οι κόποι χαμένοι από κάποιους που έρχονται και δεν ξέρω με ποια λογική προσπαθούν να κόψουν τις προσπάθειες των ομάδων.

Εγώ δεν θυμάμαι από τότε έχουμε να ζήσουμε ματς με κύπριο ρεφ και να μην υπάρχουν παράπονα από όλες τις ομάδες. Αυτό που έγινε σήμερα από τον Αντωνίου, ο οποίος τελευταία δεν πάει καλά και μας τον έβαλαν σήμερα, δεν θα συνεχιστεί. Αν είναι μια κακή του μέρα είναι ένα, αν είναι στοχευμένο είναι άλλη υπόθεση. Θα δούμε ξανά το ματς και θα προσπαθήσουμε να βρούμε απαντήσεις σε ερωτήματα που έχει όλη η Κύπρος. Στο γκολ της Δόξας, στο πέναλτι που ζητήσαμε στο τέλος και όχι μόνο. Θα το εξετάσουμε και θα δούμε. Να αντιληφθούμε τι έγινε, φαίνεται ήμασταν αλλού εμείς.

Ο Φεράρι πήγε σε κλινική, θα παρακολουθείται για 24 ώρες. Φούσκωμα στο κεφάλι, είναι επικίνδυνο. Για αυτό και βγήκε άμεσα εκτός γηπέδου. Θα το δούμε, να ηρεμήσουμε και να το δούμε από αύριο».