28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Νίκη εξάδας με Λοϊζου για την Ομόνοια

By on 20 Φεβρουαρίου, 2023 0 1044 Views

Μετά από 5 παιχνίδια και περισσότερο από ένα μήνα, η Ομόνοια επέστρεψε στις νίκες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού επικράτησε με 0-1.

Στο 35ο λεπτό ο Λοϊζου πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ομόνοια ανεβαίνει στους 38 βαθμούς και πατά ξανά στην πρώτη εξάδα, ενώ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 14 βαθμούς.

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 9ο λεπτό ο Σράντι έκανε ένα τακουνάκι, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 30ο λεπτό, ο Ανσαριφάρντ γύρισε στην περιοχή, ο Μπεσεντίν έκανε την προβολή αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα. 2 λεπτά μετά ο Καλίλι έκανε το σουτ με τον Φαμπιάνο να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 35ο λεπτό, ο Μπεσεντίν με το κεφάλι γύρισε στον Λοϊζου που με μια πολύ όμορφη ατομική ενέργεια ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 45ο λεπτό ο Καλίλι εκτέλεσε ένα φάουλ από πολύ καλό σημείο και έχασε τεράστια ευκαιρία αφού μετά από παρέμβαση του Φαμπιάνο έφυγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Β ΉΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 54ο λεπτό ο Καλίλι έχασε καλή ευκαιρία, όταν μετά από λάθος της Ομόνοιας η μπάλα έφτασε σε αυτόν αλλά το πλασέ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Μάλιστα 4 λεπτά μετά ο Κορομά έκανε ένα τρομερά άστοχο σουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ ο Καλίλι είχε κάνει μια πολύ όμορφη ατομική ενέργεια.

Στο 62΄η Ομόνοια απάντησε στις ευκαιρίες με σουτ του Παπουλή, αλλά ο Μολ έκανε καλή απόκρουση. 10 λεπτά μετά ο Γιακουμάκης έκανε το σουτ αλλά ο Φαμπιάνο ήταν και πάλι σε ετοιμότητα.

Στο 76΄ο Χαραλάμπους από πολύ κοντά σημάδεψε τον Μολ ενώ λίγο μετά ο Κα με ατομική ενέργεια απείλησε την άμυνα της Ομόνοιας αλλά πήρε ένα κόρνερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μολ, Μπάρντι, Μουκτάρης, Κα, Έσελινγκ, Ιωάννου, Γκόρουπετς, Καλίλι, Χαραλάμπους (46′ Γιακουμάκης), Άλτσεους (65′ Χέντρικς), Κορομά (65΄Ψύχας)
Στον πάγκο: Τσαρλς, Χριστοφόρου, Λιασίδης, Σάλι, Χριστοδούλου, Δόσης, Ψύχας, Χέντρικς, Γιακουμάκης, Μέντες, Κυριάκου, Ενόχ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους (59′ Ψάλτης), Γιούστε, Λοΐζου (73′ Ζαχαρίου), Κίτσος (73′ Λέζιακς), Ανσαριφάρντ (73′ Χαραλάμπους), Μπασιρού, Λανγκ, Σράντι (59′ Παπουλής), Κούσουλος, Μπεσεντίν
Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Ψάλτης, Παπουλής, Λέζιακς, Ζαχαρίου, Παναγιώτου, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Βενιζέλου, Σάββα

ΣΚΟΡΕΡ: 34′ Λοίζου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Άλτσεους, Μπάρντι/Κούσουλος, Λανγκ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 521

ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιξ, Κακουλλής Ανσαριφάρντ (2).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έσελινγκ, Δόσης, Κα, Πεχλιβάνης (2), Κυριάκου, Ιωάννου (5).

Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρήτρια: Κυριάκου Αγγέλα