2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

MΠΕΡΓΚ:Δεν γνωρίζω κάτι για θέμα προπονητή…

By on 20 Φεβρουαρίου, 2023 0 762 Views

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Ανόρθωση, ο προπονητής της Πάφου Χένινγκ Μπεργκ ανέφερε…

Είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε και ακόμα πιο απογοητευμένοι απ’ τον τρόπο που ξεκινήσαμε τον αγώνα. Δεν είναι δυνατό να κερδίσεις αγώνες όταν ξεκινάς έτσι. Μετά έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, να σκοράρουμε. Παίξαμε λίγο καλύτερα αλλά δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουμε”.

Για τι έφταιξε στα πρώτα 20 λεπτά και τι έκανε για να αλλάξει η εικόνα: “Είναι δύσκολο να πω, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό όσο είμαι στην ομάδα. Τακτικά επιλέξαμε να ξεκινήσουμε όπως παίξαμε στους τελευταίους δύο αγώνες, θεωρήσαμε ότι θα είμαστε καλά έτσι. Μετά επανήλθαμε, παίξαμε όπως παίζαμε νωρίτερα μέσα στην σεζόν και ήμασταν καλύτεροι”. 

Για το ότι υπάρχει δημοσίευμα ότι οι ιδιοκτήτες έφυγαν απ’ το γήπεδο στο πρώτο τέταρτο κι αν αυτό τον ανησυχεί για το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα τεχνικής ηγεσίας: “Δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό, δεν έχω κάτι να σχολιάσω”.

Για τον Βαλακάρι και τον λόγο που δεν βρίσκεται συχνά στην αρχική εντεκάδα: “Αν κοιτάξετε τα παιχνίδια, θα δείτε ότι έχει ξεκινήσει σε πολλούς αγώνες, είτε ως βασικός είτε απ’ τον πάγκο. Ξεκίνησε βασικός με την Δόξα πριν 5 μέρες, έπαιξε και σε άλλα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην θέση του, αυτός είναι ο λόγος που δεν αγωνίζεται συνέχεια”. 

Για το αν είναι εξαρτημένη απ’ τα γκολ του Ζάιρο η Πάφος: “Είναι ο πρώτος σκόρερ μας, όμως υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές με 4-5 γκολ. Δεν είναι θέμα εξάρτησης. Ένας στράικερ θα περάσει μια περίοδο 3-4 αγώνων χωρίς να σκοράρει, συμβαίνει αυτό. Από την άλλη, μην ξεχνάμε ότι κάποιοι παίκτες έχουν φύγει, άλλοι έχουν έρθει. Έφυγε ο Σεμέδο, ήρθε ο Μπρούνο, είναι δύο διαφορετικοί παίκτες που αγωνίζονται διαφορετικά. Χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Αλλάξαμε κάποια πράγματα για να προσαρμοστούμε στον Μπρούνο”.