21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Κάραγκερ σε Φαν Ντάικ: “Θα έπαιζα στη Λίβερπουλ έτσι όπως είμαι τώρα”

Κάραγκερ σε Φαν Ντάικ: “Θα έπαιζα στη Λίβερπουλ έτσι όπως είμαι τώρα”

By on 22 Φεβρουαρίου, 2023 0 861 Views

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής, Τζέιμι Κάραγκερ, μετά την ήττα της Λίβερπουλ με 5-2 από τη Ρεάλ τα έβαλε και με την άμυνα των “ρεντς” και έδωσε μια πληρωμένη απάντηση στον Φαν Ντάικ.

Πριν από λίγο καιρό ο Φαν Ντάικ είχε δηλώσει πως ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, δεν θα έπαιζε στην τωρινή ομάδα των κόκκινων η οποία έχει μια εξαιρετική αμυντική γραμμή.

Το βράδυ της Τρίτης (21/2) στο Άνφιλντ ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής μίλησε στο CBS και μεταξύ άλλων έδωσε μια πληρωμένη απάντηση στον Ολλανδό στόπερ.

Ο Κάραγκερ κάνοντας χιούμορ θυμήθηκε την ατάκα του Φαν Ντάικ και είπε στο πάνελ: “Πριν από λίγους μήνες ο Φαν Ντάικ είπε πως δεν θα έπαιζα στη Λίβερπουλ, εγώ πιστεύω με όσα είχα χθες πως θα έπαιζα στη Λίβερπουλ όπως είμαι τώρα”.

Εν συνεχεία στην κριτική που έκανε αναφορικά με την ήττα των “ρεντς” από τη Ρεάλ ο Κάραγκερ τόνισε πως ναι μεν η Λίβερπουλ έχασε από μια κορυφαία ομάδα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως οι δύο ομάδες πριν λίγους μήνες ήταν αντιμέτωπες στον τελικό του Champions League.

Και επίσης ανέφερε πως ναι μεν όλοι λένε πως η Λίβερπουλ θέλει παίκτες στη μεσαία γραμμή αλλά σύμφωνα με τον ίδιο χρειάζεται ενίσχυση και στην άμυνα.