9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024

Η ΑΕΚ έτοιμη για το ιστορικό ραντεβού

By on 23 Φεβρουαρίου, 2023 0 1042 Views

Iστορικό ραντεβού έχει σήμερα στην Σλοβακία η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στις 19:45 την Ντνίπρο, στον επαναληπτικό του 1-0 του Αρένα, για το Κόνφερενς Λιγκ.

Η ομάδα της Λάρνακας ταξίδευσε στο Κόσιτσε, με στόχο να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη φάση των «16» ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αυτό το γεγονός είναι πολύ μεγάλο δέλεαρ για τους παίκτες του Χοσέ Λουίς Όλτρα, ενώ αν καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση θα βάλει στο ταμείο της ακόμη 600 χιλιάδες ευρώ.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο στάδιο «Kosicka Futbalová Arena», όπου θα διεξαχθεί ο αποψινός αγώνας. Εκτός πλάνων είναι οι Γκρόμοφ, Γκιούρτσο και Άλτμαν.

Η πιθανή ενδεκάδα

Με αυτά τα δεδομένα, ο Πίριτς θα είναι στο τέρμα. Δεξιά στην άμυνα ο Ροσάλες και αριστερά ο Γκαρσία, με τους Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς στα στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Λέδες και Πονς, στα άκρα οι Γιάκολις-Φαράζ και οι Τρισκόφσκι-Λόπες στην επίθεση.

Με 800 οπαδούς στο πλευρό της

Την στήριξη του κόσμου της θα έχει η ΑΕΚ, καθώς είναι η μεγαλύτερη παρουσία εκτός Κύπρου, αφού περισσότεροι από 800 φίλοι της ομάδας θα βρίσκονται απόψε στο γήπεδο.

Οι διαιτητές

Θυμίζουμε ότι διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις και Μάρτινς Σβιπστς.

Στο VAR θα βρίσκονται οι Ολλανδοί, Ρομπ Ντίπερινκ και Έρβιν Μπλακ.