2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Μεγάλη νίκη για την Ένωση.Συνέτριψε τον Ακρίτα 5-0

By on 26 Φεβρουαρίου, 2023 0 622 Views

Πολύ μεγάλη σε έκταση και σημασία νίκη πέτυχε η ΕΝΠ, η οποία επιβλήθηκε με 5-0 του Ακρίτα στο Παραλίμνι και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά, διάστημα που πέτυχε και τα πέντε γκολ. Προβλημάτισε ο Ακρίτας με την εμφάνιση του.

Με την επιτυχία αυτή, η ΕΝΠ έφτασε τους 21 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Χλώρακας έμεινε στους 12.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η ΕΝΠ, η οποία προσπάθησε να βάλει πίεση στον Ακρίτα. Οι πρώτες προειδοποιήσεις δεν άργησαν και μάλιστα στο 3ο και 5ο λεπτό είχε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει με τις κεφαλιές των Βούκσεβιτς, Ντρέξα.

Αφού δεν κατάφερε να σκοράρει η Ένωση, στις φάσεις που δημιούργησε, ο Ακρίτας μετά ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο 24΄ είχε μια καλή προϋπόθεση, αλλά ο Τόρες δεν πρόλαβε το παράλληλο γύρισμα του Γαβριήλ.

Πέντε λεπτά αργότερα, η ΕΝΠ είχε καλή στιγμή, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε το δυνατό σουτ του Ντιαβαρά.

Η Ένωση έχασε μεγάλη διπλή φάση στο 40ο λεπτό. Ο Μέιρα εκτέλεσε το φάουλ, ο Κατσιαρής πήρε την κεφαλιά, ο Περντρέου έδιωξε δύσκολα και στην επαναφορά ο Ντα Σίλβα έκανε νέα κεφαλιά, την οποία απέκρουσε ξανά ο τερματοφύλακας του Ακρίτα.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Εντυπωσιακή η ΕΝΠ στο δεύτερο ημίχρονο… σκόρπισε τον Ακρίτα, πετυχαίνοντας πέντε γκολ.

Η αρχή έγινε στο 50ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Βουτσένοβιτς. Ήταν ένα γκολ που έδωσε ώθηση στην ομάδα του Μαρίνου Σατσιά και τρία λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 με δυνατό σουτ του Μέιρα έξω από την περιοχή.

Μετά από αυτό το γκολ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ΕΝΠ και ο Ακρίτας φάνηκε να τα παρατά. Έτσι στο 70΄  ο Μέιρα γύρισε την μπάλα στον Ρουσιά, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0.

Το 4-0 έγινε στο 89’ με μακρινό σουτ του Φερνάντες, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Τζαβέ στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΕΝΠ: Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Λουσέρο, Ρουσιάς(74′ Ντζαβέ), Ντιαβαρά(74′ Φερνάντεζ), Μέιρα(82′ Έχμαν), Γεβρέμοβιτς, Κατσιάρης, Βουτσένοβιτς, Ντρέκσα, Πολυκάρπου.

Ακρίτας: Περντρέου, Σουλεϊμάν(59′ Πάουγκεϊν), Ντραμέ, Εράσο, Κλεμέντε, Γαβριήλ(59′ Άμπραχαμ), Σέχιτς, Τόρρες(90+1′ Δημοσθένους), Σαραβάνια, Καραγιάννης(59′ Φοριέλ), Βάσκο(77′ Πική)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μέιρα, Πολυκάρπου, Κατσιάρης (3η) / Ντραμέ

ΣΚΟΡΕΡ: 50′ Βουτσένοβιτς, 53′ Μέιρα, 70′ Ρουσιάς, 90′ Φερνάντες, 90+9′ Ντζαβέ.
ΘΕΑΤΕΣ:400

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου»
Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Φωτίου Κωνσταντίνος
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας