30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κτυπά ρέστα με τον Σωφρόνη τον πάγκο η Ομόνοια. Τα σενάρια για την 11αδα

Κτυπά ρέστα με τον Σωφρόνη τον πάγκο η Ομόνοια. Τα σενάρια για την 11αδα

By on 1 Μαρτίου, 2023 0 963 Views

Η Ομόνοια παίζει τα ρέστα της σήμερα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στη ρεβάνς του κυπέλλου. Ένα ματς κρίνει μια ολόκληρη χρονιά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα τη φετινή σεζόν για τους πράσινους. Το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά και θέλουν να ανατρέψουν το εις βάρους τους 2-1 από το ΑΠΟΕΛ, και να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Ο Σωφρόνης Αυγουστή πάει με «γεμάτη» τη φαρέτρα, αφού δεν προέκυψε οποιοδήποτε απρόοπτο.

Πλέον, το ερώτημα που τίθεται είναι πως θα παρατάξει την Ομόνοια ο Κύπριος κόουτς με τέσσερα σενάρια να είναι τα επικρατέστερα.

Πάει σε ένα σύστημα με δύο κεντρικούς επιθετικούς, Μπεσεντίν και Ανσαριφάρντ και ο Παπουλής μαζί με τον Λοΐζου θα αγωνιστούν στα άκρα. Φαμπιάνο κάτω από τα γκολπόστ, Μάθιους, Γιούστε, Μίλετιτς, Κίτσος (ή Λέζιακς) η 4άδα της άμυνας, ενώ στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση ο Μπασιρού με τον Κούσουλο. Στο δεύτερο σενάριο  αντί του Κούσουλου θα αγωνιστεί ο Χάμπος. Οι άλλοι παραμένουν οι ίδιοι.Στο τρίτο σενάριο πάει πάλι με δύο επιθετικούς, αφήνει εκτός τον Παπουλή και αρχίζει βασικός ο Σράντι. Οι άλλοι παραμένουν οι ίδιοι.

Στο τελευταίο σενάριο ο Σωφρόνης   Πάει σ’ ένα σύστημα με έναν επιθετικό και εκτός μένει ο Μπεσεντίν. Ο Σράντι στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Παπουλής ως «10άρι» και στην αιχμή του δόρατος ο Ανσαριφάρντ.