5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Λένε τα καλύτερα στη Δανία για τους Κύπριους διαιτητές αγώνα πρωταθλήματος της χώρας

Λένε τα καλύτερα στη Δανία για τους Κύπριους διαιτητές αγώνα πρωταθλήματος της χώρας

By on 1 Μαρτίου, 2023 0 1942 Views

Τα καλύτερα σχόλια αποκόμισαν ο Μενέλαος Αντωνίου, οι βοηθοί του Μάριος Καλογήρου και Όμηρος Τζιωρτζής ο Δημήτρης Σολωμού που ήταν στο VAR και για την παρουσία τους στον αγώνα της Σούπερ Λίγκ Δανίας μεταξύ της AC Horsens και της Viborg (0-3).

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε ως ιστορικός από τα MME της Δανίας  αφού για πρώτη φορά, διαιτήτευσαν αγώνα της Σούπερ Λιγκ ξένοι διαιτητές.

Η καλή παρουσία του Μενέλαου Αντωνίου στον αγώνα απεικονίζεται και στις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών αλλά και των προπονητών των δύο ομάδων αλλά και στις αναφορές των ΜΜΕ.

«Είχα μεγάλη περιέργεια να δω πως θα συμπεριφερόταν η διαιτησία. Τελικά πέρασαν εντελώς απαρατήρητοι και έχουν τα συγχαρητήρια μου» δήλωσε ο αρχηγός της Viborg Jeppe Grønning ενώ ο ποδοσφαιριστής της AC Horsens Magnus Jensen χαρακτήρισε τη διαιτησία ως εξαιρετική.

«Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τη διαιτησία. Έχουν τον έπαινο μου» ανέφερε ο Δανός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής στη Δανέζικη τηλεόραση Flemming Povlsen.
Οι Κύπριοι διαιτητές βρέθηκαν στη Δανία στο πλαίσιο της συμφωνίας ανταλλαγής διαιτητών που υπογράφηκε μεταξύ των Ομοσπονδιών Κύπρου και Δανίας.