28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όταν βρίσκομαι στον πάγκο είναι διαφορετικό.Το ήθελαν πολύ οι παίκτες

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Όταν βρίσκομαι στον πάγκο είναι διαφορετικό.Το ήθελαν πολύ οι παίκτες

By on 1 Μαρτίου, 2023 0 4340 Views

Μετά τη νίκη-πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Ομόνοιας Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε τα ακόλουθα:
«Δεν είναι ημέρα χαράς, γρήγορη ανάρρωση σε αυτούς που τραυματίστηκαν και συλλυπητήρια γι’ αυτούς που έχασαν τους δικούς τους. Για το παιχνίδι, ήταν ένα κλασικό ντέρμπι Ομόνοιας–ΑΠΟΕΛ. Είναι παιχνίδια που μέχρι το τελευταίο λεπτό κρατάνε το ενδιαφέρον. Ήταν ένα ωραίο ντέρμπι και εμείς πήραμε την πρόκριση με δύσκολο τρόπο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήραν την πρόκριση. Δεν κάναμε τίποτα αλλά αυτή η πρόκριση θα δώσει και χαρά και ψυχολογία στους παίκτες και στον κόσμο. Καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ, δεν είναι μέρα για πολλά λόγια».
Για το γεγονός ότι η Ομόνοια έδειξε να το θέλει πολύ και για το γεγονός ότι δεν τηρήθηκε το fair play στην φάση του γκολ της Ομόνοιας: «Κρίθηκε από την προσπάθεια των παικτών. Το θέλανε πολύ. Και στο πρώτο παιχνίδι ήταν κάτω ο Ανσαριφάνρτ δεν βγήκε έξω και έχασε ευκαιρία το ΑΠΟΕΛ. Κάποιοι φώναξαν να βγει εκτός η μπάλα, δεν βγήκε και ήρθε το γκολ».
Τι είπατε στους ποδοσφαιριστές και έβγαλαν αυτό το πάθος; «Όταν βρίσκομαι στον πάγκο είναι διαφορετικό. Είναι ξεκάθαρο. Θέλω να ζω το παιχνίδι. Στοίχισε η αποβολή μου και θα προσπαθήσω να μην ασχοληθώ ξανά με την διοίκηση γιατί μου τοίχισε πολλά από το 2016