28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πουρσαϊτίδης:Εκείνο το περίεργο πέναλτι στον πρώτο αγώνα, έκρινε την πρόκριση

Πουρσαϊτίδης:Εκείνο το περίεργο πέναλτι στον πρώτο αγώνα, έκρινε την πρόκριση

By on 2 Μαρτίου, 2023 0 5701 Views

Οι τοποθετήσεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη, προπονητή της Νέας Σαλαμίνας, μετά τον επαναληπτικό κυπέλλου, για την προημιτελική φάση, απέναντι στην ΑΕΛ.
Τι είπε:
«Μεγάλη προσπάθεια. Χωρίς να κινδυνέψουμε μείναμε πίσω στο σκορ. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η μόνη ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Δυστυχώς εκείνο το περίεργο πέναλτι στον πρώτο αγώνα όπως το χαρακτηρίσαμε, έκρινε την πρόκριση. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τα όργια που έγιναν στο πρώτο ματς και στο τέλος όλοι πάνε στο σπίτι τους, όλα καλά και όλα ωραία. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την σπουδαία παρουσία του».

Για τα τέμπη: «Καταρχάς, συλλυπητήρια στους ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους. Το γεγονός επηρέασε την ομάδα μας».

Για το παιχνίδι: «Υπάρχει απογοήτευση στα αποδυτήρια για τον αποκλεισμό. Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς έκρινε την πρόκριση. Μείναμε πίσω στο σκορ σήμερα, φέραμε στα ίσα το ματς, βάλαμε πίεση, προσπαθήσαμε, πετύχαμε δεύτερο τέρμα που ακυρώθηκε ορθώς, όμως δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Νιώθουμε περήφανοι αλλά και απογοητευμένοι, διότι νιώθουμε ότι κάποιοι μας έκλεψαν το πορτοφόλι από τη τσέπη μας. Η δουλειά έγινε για κάποιους και η ΑΕΛ περνάει παρά τα λάθη της και τα λάθη των διαιτητών».

Για το πρώτο ματς: «Το δήλωσα ήδη ότι δεν ήταν πέναλτι, είναι κρίμα που δυστυχώς δόθηκε αυτή η ποινή. Είμαι στεναχωρημένος γιατί τα όργια που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι πλέον έκριναν το αποτέλεσμα. Όλοι πάνε σπίτι τους, όλοι μια χαρά ευχαριστημένοι. Συνεχίζουν οι άλλοι κύριοι κανονικά, όλα καλά, όλα μέλι γάλα». Δεν μπορούμε να κλαίμε, εμείς συνεχίζουμε παρά την προσπάθεια. Υπάρχει άλλος στόχος».