28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • KETΣΠΑΓΙΑ:Η βαθμολογία δείχνει αυτά που είδαμε μέχρι τώρα.Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει

KETΣΠΑΓΙΑ:Η βαθμολογία δείχνει αυτά που είδαμε μέχρι τώρα.Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει

By on 7 Μαρτίου, 2023 0 362 Views

Καλεσμένος στην εκπομπή «The Match» του SIGMA ήταν το βράδυ της Δευτέρας (6/3) ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω, έτσι όπως είναι η 6άδα, είναι αυτά που είδαμε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Δίκαια είναι εκεί στην πρώτη 6άδα οι ομάδες που είναι. Και το ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι είναι μια καλή ομάδα, που δίκαια είναι στην 1η θέση. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Είναι κοντά οι πρώτες τεσσερις ομάδες και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Έχει ένα πολύ καλό προπονητή που με τη δουλειά του, έχει φτάσει σε αυτά τα επίπεδα απόδοσης όλη την ομάδα. Είναι καλό για την ΑΕΚ, για το κυπριακό ποδόσφαιρο εκεί που βρίσκεται. Είναι κοντά στο πρωτάθλημα και μέχρι εδώ που έφτασε θέτει γερή υποψηφιότητα.

Η Ομόνοια μπήκε στα πλέι οφ στο τέλος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολος αντίπαλος για τις ομάδες που προπορεύονται. Επειδή δεν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψει να βγει πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Φυσικά δεν μπορούμε να ξεγράψουμε την Πάφο και τον Άρη. Είναι εκεί και θα το παλέψουν. Έδειξαν ομάδες που μπορούν για το κάτι παραπάνω. Μετά την είσοδο επενδυτών σε αυτές τις ομάδες, έγιναν διεκδικητές για τον τίτλο».