3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Ακάθεκτη με τριάρα η Άρσεναλ

By on 12 Μαρτίου, 2023 0 410 Views

Η Άρσεναλ χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να κάμψει την αντίσταση της Φούλαμ, την οποία νίκησε με 3-0, εκτός έδρας. Στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι οι Κανονιέρηδες. Χατ τρικ με… ασίστ ο φανταστικός Λέο Τροσάρ.

Η Άρσεναλ μετά το θρίλερ με την Μπόρνμουθ συνέχισε το νικηφόρο της σερί με έναν… περίπατο. Οι Κανονιέρηδες υπέταξαν την Φούλαμ με 3-0, εκτός έδρας και είχαν «καθαρίσει» το πέμπτο διαδοχικό τους τρίποντο στην Premier League από το πρώτο ημίχρονο. Στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. MVP ο «μαέστρος» Λέο Τροσάρ, ο οποίος δημιούργησε και τα τρία γκολ της ομάδας του.

Στο 17′ ο Ρόμπινσον έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αλλά μετά από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Μαρτινέλι στην αρχή της φάσης. Στο 21′ ο Τροσάρ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Γκαμπριέλ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βέλγος έβγαλε ακόμα μια σέντρα από τα αριστερά και ο Μαρτινέλι με κεφαλιά έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 45+2′ ο Όντεγκααρντ εκτέλεσε μετά από τρίτη ασίστ του Τροσάρ για το 3-0. Ο Βέλγος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Premier League που έκανε χατ τρικ με ασίστ σε πρώτο ημίχρονο παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος οι Κανονιέρηδες έλεγξαν το παιχνίδια και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη.

Φούλαμ: Λένο, Τετέ, Ανταραμπιόγιο, Ριμ, Ρόμπινσον, Ριντ, Λούκιτς, Ρέιντ, Περέιρα, Σόλομον, Μίτροβιτς.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Ζιντσκένκο, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Γουάιτ, Τσάκα, Τόμας, Έντεγκαρντ, Μαρτινέλι, Τροσάρ, Σάκα.