17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τεσσάρα η Ν.Σαλαμίνα και έκοψε τις ελπίδες του Ακρίτα

Τεσσάρα η Ν.Σαλαμίνα και έκοψε τις ελπίδες του Ακρίτα

By on 12 Μαρτίου, 2023 0 17410 Views

Η  Νέα Σαλαμίνα «έσπρωξε» τον Ακρίτα στη Β’ Κατηγορία αφού αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 πήρε τη νίκη με 4-1, στο «Αμμόχωστος», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του β’ ομίλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τσίκο ο οποίος για άλλη μια φορά ξεχώρισε και είχε δύο ασίστ.
Το ματς αν και δεν άρχισε καλά με την πρώτη φάση του επεφύλασσε και τέρμα για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό ο Γαβιρήλ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των ερυθρολεύκων και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Οι γηπεδούχοι, απάντησαν σχετικά γρήγορα, αφού στο 30’ ο Τιάγκο με σουτ έπειτα από πάσα του Τσίκο έγραψε το 1-1, σκορ το οποίο «έκλεισε» το ημίχρονο.
Στην επανάληψη, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη κατάφερε να βρει την ανατροπή και να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ντορεγκαράι στο 55’ να διαμορφώνει με πλασέ το 2-1, με τον Τσίκο να δίνει άλλη μια ασίστ, τη δεύτερη του στον αγώνα. Ο Κουμούρης πέτυχε το 3-1 στο 90+4′ ενώ στο 90+7′ ο Μαλεκκίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Με αυτή τη νίκη η Νέα Σαλαμίνα  έφτασε τους 41 βαθμούςενώ ο Ακρίτας παρέμεινε στην τελευταία θέση (14η) με 12 βαθμούς, εννέα λιγότερους από τη ζώνη της σωτηρίας.

Ν.Σαλαμίαν (Πουρσαϊτίδης): Μελίσσας, Σεργίου, Ντάτκοβιτς, Μαλεκκίδης, Τσίκο, Φράγκος (64′ Μαργκάσα), Καρλίτος, Μποτεάκ (70′ Κουμούρης), Ντορεγκαράι (77′ Φλοριάν), Οφόρι (70′ Άδωνη), Τιάγκο (70′ Μιγκελίτο).
Στον πάγκο: Κίσσας, Κατσικάς, Κλίμοβιτς, Νικολάου, Λέουκο, Φελίπε, Ντιακιτέ. 

Ακρίτας (Λαχτιόνοφ): Περντρέου, Παουγκέν (68′ Δημοσθένους), Ντραμέ, Άμπραχαμ, Κλεμέντε (60′ Αμπντουσαλάμοφ), Μεντίμορετς, Γαβριήλ, Τόρες, Καραγιάννης, Αραούχο, Βάσκο Λόπες (60′ Εράσο).
Στον πάγκο: Καστεγιάνι, Πάζαρος, Φοφανά, Κονέ, Λίμα, Ντουπόφ, Φοριέλ, Κυριακίδης. 

ΣΚΟΡΕΡ: Τιάγκο (30′), Ντορεγκαράι (55′), Κουμούρης (90+4′) / Γαβριήλ (16).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Οφόρι, Τσίκο / Κλεμέντε, Ντραμέ, Γαβριήλ.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 500.

Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Βασιλείου Αδάμος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Νικολαΐδης Χρίστος