19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΙΑΝΕΦΣΚΙ:Θα σκεφτώ αν θα μείνω ως προπονητής εδώ! θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι είτε στο πρώτο είτε το δεύτερο γκρουπ

ΓΙΑΝΕΦΣΚΙ:Θα σκεφτώ αν θα μείνω ως προπονητής εδώ! θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι είτε στο πρώτο είτε το δεύτερο γκρουπ

By on 13 Μαρτίου, 2023 0 3294 Views

Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Σκοπιανού:

«Είναι πολύ κακό αποτέλεσμα για μένα αυτό γιατί πρέπει να σκεφτώ αν θα μείνω ακόμη ως προπονητής εδώ. Δεν μπορώ να το αποδεχθώ. Πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτε, ο Ολυμπιακός άξιζε να κερδίσει και μπράβο τους. Όμως δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

Είμαι πολύ απογοητευμένος και ότι πω δεν θα είναι καλό. Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήρθαν. Μπράβο και σε αυτούς”.

“Πρέπει να πάρω απόφαση μετά από αυτό το παιχνίδι. Είμαι προπονητής που θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι είτε στο πρώτο είτε το δεύτερο γκρουπ. Σήμερα δεν είδα τίποτα εκτός από κάποια λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν είδα τίποτα. Για τις φιλοδοξίες της ΑΕΛ αυτό δεν είναι αρκετό»

Στη διάσκεψη ο κόουτς της ΑΕΛ ανέφερε τα εξής:

““Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Είχε περισσότερη διάθεση και θέληση από εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο νιώθω ότι κάναμε περίπατο. Λες και πήγαμε βόλτα για δείπνο. Δεν θέλω να βλέπω έτσι την ομάδα μου. Είμαι απογοητευμένος. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα σήμερα. Σήμερα δείξαμε ότι δεν ήμασταν καλοί για να μπούμε στην εξάδα Δεν μπορούμε να πάμε μακριά έτσι. Σέβομαι τον εαυτό μου, θέλω περισσότερα και από τον εαυτό μου και από τους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είχαμε διάθεση να παίξουμε και δεν ξέρω γιατί. Σε ένα νέο γήπεδο με τον κόσμο μας. Θα βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα. Θα σκεφτώ και θα πάρω τις αποφάσεις μου”.