5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κάκωση στο γόνατο η διάγνωση για τον Κονσταντίνοφ.Θα χάσει Πάφο και ΑΕΚ.Τα νέα για Δώνη και Μπεν

Κάκωση στο γόνατο η διάγνωση για τον Κονσταντίνοφ.Θα χάσει Πάφο και ΑΕΚ.Τα νέα για Δώνη και Μπεν

By on 13 Μαρτίου, 2023 0 5417 Views

Μια κάκωση στο γόνατο είναι η διάγνωση για τον Γκιόργκι Κονσταντίνοφ μέσα από τις ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες πέρασε.

Ο Βούλγαρος πέρασε από διαγνωστικό έλεγχο (MRI) που έδειξε ότι ο ποδοσφαιριστής γλίτωσε τα χειρότερα και ευτυχώς για τον ίδιο και το ΑΠΟΕΛ δεν επιβεβαιώθηκε η μεγάλη ανησυχία που είχε προκύψει από το βράδυ του Σαββάτου.

Η εκτίμηση για το διάστημα της απουσίας του, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 3-4 βδομάδων. Χάνει το ματς με την Πάφο, μετά ακολουθεί διακοπή, λογικά θα είναι εκτός και από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και η κατάσταση του θα επαναξιολογηθεί στην πορεία. Σοβαρή αγωνιστική απώλεια για το ΑΠΟΕΛ, αλλά το σημαντικό είναι ότι απέφυγε την πολύ μεγάλη ζημια

Στο μεταξύ, ψάχνοντας το θέμα με τον Τάσο Δώνη μετά την αναφορά του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ότι είναι μέσα στους ποδοσφαιριστές που είχαν κάποιο πρόβλημα, μάθαμε ότι ο Ελλαδίτης είχε αιμάτωμα στον αστράγαλο και αυτός ήταν και ο λόγος που άλλαξε η αρχική απόφαση για το πότε θα εκτίσει την ποινή του. Ο Ελλαδίτης εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος στο ματς με την Πάφο.  Πολύ πιο έτοιμος μέχρι την Παρασκευή θα είναι και ο Μπεν.