5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΕΡΓΙΔΗΣ:Πιστεύουμε στις ικανότητες μας και με αυτό θα πορευτούμε.Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΑΕΛ

ΣΕΡΓΙΔΗΣ:Πιστεύουμε στις ικανότητες μας και με αυτό θα πορευτούμε.Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ΑΕΛ

By on 13 Μαρτίου, 2023 0 4567 Views

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάκης Σεργίδης.

”Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΛ και του σταδίου διότι είχαμε ένα απρόσμενο γεγονός που σαφώς επηρεάζει τη λειτουργία της ομάδας. Μέχρι της 17:20 δεν είχαμε τα πράγματα μας και οι άνθρωποι ήταν πολύ εξυπηρετικοί και βοηθητικοί. Στο αγωνιστικό κομμάτι όταν έρχεσαι στην Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ του κ. Γιαννέφσκι πάντα τα πράγματα είναι δύσκολα. Είναι μια συμπαγής ομάδα δυσκολοκατάβλητη. Όσον αφορά τη δική μου ομάδα της αξίζουν συγχαρητήρια, δίνουμε αρκετές απαντήσεις εδώ και αρκετό καιρό. Κάποτε παίρνοντας το αποτέλεσμα και κάποτε όχι. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση και να τα δίνουμε όλα. Είμαστε σε έναν γκρουπ που Ολυμπιακός κάθε βδομάδα θα παλεύει για τους τρεις βαθμούς. Είμαστε και το τελευταίο κομμάτι της διαδικασίας του κυπέλλου, στόχος είναι και οι δυο θεσμοί. Θα τα κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού”. 

Για το πόσο δύσκολο ήταν να κερδίσει ομάδα εκτός έδρας την ΑΕΛ: 

”Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που πολύ πιθανό να την συναντήσουμε στο κύπελλο μπορούμε να την κοιτάξουμε στα μάτια”. 

Για το πόσο δύσκολο είναι η ομάδα να ανταποκριθεί και στους δύο θεσμούς:

”Τώρα για το θέμα των δύο θεσμών τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχει πίστη στο προπονητικό τιμ ότι μπορεί να τα καταφέρει. Πιστεύουμε στις ικανότητες μας και με αυτό θα πορευτούμε”.