6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΓΙΟΥΣΤΕ:Το κύπελλο είναι ο κύριος στόχος. Θέλουμε να το κερδίσουμε ξανά

ΓΙΟΥΣΤΕ:Το κύπελλο είναι ο κύριος στόχος. Θέλουμε να το κερδίσουμε ξανά

By on 31 Μαρτίου, 2023 0 2766 Views

Ο Έκτορ Γιούστε μίλησε στο κανάλι της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα με την Πάφο.

Διαβάστε όσα είπε ο Ισπανός στόπερ:

Για το ματς με την Πάφο:

“Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι μια καλή ομάδα. Έχουν πολύ καλούς παίκτες μπροστά. Παίξαμε απέναντι τους στην έδρα μας την τελευταία φορά και ήρθαμε ισόπαλοι κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να προετοιμαστούμε καλά για το παιχνίδι και ελπίζω να κερδίσουμε.”

Για την διακοπή:

“Κοίτα, τώρα είναι διαφορετικά γιατί έχουμε πολλούς διεθνείς παίκτες και είναι μεγάλη διαφορά. Ήρθαν πολλοί νεαροί από την Ακαδημία. Είναι καλή περίοδος για να δούμε πώς είναι οι νεαροί που έρχονται πάνω”

Για τα ματς με την Πάφο στο κύπελλο:

“Κοίτα, δεν είναι εύκολο γιατί το να αντιμετωπίζεις τους ίδιους παίκτες κάθε 3-4 μέρες είναι δύσκολο, όμως το κάναμε και με το ΑΠΟΕΛ, είχαμε το ίδιο πρόγραμμα απέναντι τους και ήταν εντάξει. Ελπίζω να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα και να περάσουμε.”

Για τον κόσμο:

“Είμαστε πολύ τυχεροί που τους έχουμε πάντα. Ελπίζουμε να είναι μαζί μας και να μας στηρίξουν στα τελευταία παιχνίδια. Το ξέρουμε πως στο πρωτάθλημα η κατάσταση είναι δύσκολη, όμως έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια, πολλούς βαθμούς και πρέπει να κερδίσουμε αρκετούς αγώνες. Το κύπελλο είναι ο κύριος στόχος. Θέλουμε να το κερδίσουμε ξανά και θα δώσουμε τα πάντα για να βρεθούμε εκεί”