19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πήρε ειδοποίηση ο Μπεργκ…Ψάχνει προπονητή η Πάφος FC

Πήρε ειδοποίηση ο Μπεργκ…Ψάχνει προπονητή η Πάφος FC

By on 3 Απριλίου, 2023 0 330 Views

Όλα δείχνουν πως θα αφήσει πρόωρα  τον πάγκο της Πάφου ο Μπεργκ , όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο «κυανόλευκο στρατόπεδο».

Ήταν που ήταν βαρύ το κλίμα το τελευταίο διάστημα, μετά από την οπισθοχώρηση της Πάφου στο βαθμολογικό πίνακα, η ήττα στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Ομόνοια στη Λευκωσία το επιβάρυνε ακόμα περισσότερο.

Ο Νορβηγός μοιάζει να έχει χάσει τον έλεγχο και να μην μπορεί να αλλάξει το αρνητικό κλίμα  αφού η τελευταία νίκη της ομάδας του στο πρωτάθλημα καταγράφηκε στις 8 Φεβρουαρίου (εντός έδρας νίκη 1-0 επί της ΑΕΛ) και στο κύπελλο μία εβδομάδα αργότερα (εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Δόξας).

Πλέον, μετά κι από τις τελευταίες βαθμολογικές απώλειες, το γυαλί έχει… ραγίσει και η απόφαση από πλευράς διοίκησης έχει ήδη ληφθεί, με την τελευταία πληροφόρησή να κάνει λόγο ότι ο Μπεργκ ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κόουτς ήδη αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και η Πάφος είναι στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του.