18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΗΛΙΑΣ:Είναι τιμή για μένα που βρίσκομαι στην Στεάουα

ΗΛΙΑΣ:Είναι τιμή για μένα που βρίσκομαι στην Στεάουα

By on 6 Απριλίου, 2023 0 1310 Views

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Ηλίας Χαραλάμπους, για την εμπειρία του ως προπονητής της Στεάουα κι όχι μόνο…

-Για τις πρώτες μέρες παρουσίας του στη Στεάουα: «Είχα την τύχη να αγωνιστώ στη χώρα, ξέρω τη νοοτροπία του κόσμου κι αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Στη Στεάουα είναι πολύ καλά τα πράγματα, με υποδέχθηκαν πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος. Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος. Πάει αρκετός καιρός να κατακτήσει τον τίτλο».

Το πώς νιώθει ο ίδιος: «Είναι τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ. Είναι σημαντικό και για την Κύπρο να έχει προπονητές στο εξωτερικό. Πήρα αρκετά μηνύματα από την Κύπρο αλλά κι από εδώ, μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία και τους ευχαριστώ».

-Το πώς πήγε στη Στεάουα: «Είχα μια επικοινωνία με τον μάνατζερ μου πριν ένα μήνα. Ήμασταν σε συζητήσεις. Είχαν επαφές ο μάνατζερ μου και ο κ.Μπεκάλι, ρώτησαν για μένα και προχωρήσαμε σε συμφωνία».

-Αν υπάρχουν διαφορές: «Η ομάδα εδώ είναι πολύ οργανωμένη. Είναι τεράστια ομάδα για τη χώρα, με βαριά ιστορία. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι όμως. Στην Κύπρο είναι πολύ καλά οργανωμένες οι μεγάλες ομάδες. Η Στεάουα έχει πολλή κόσμο που θέλει πάντα να κερδίζει, υπάρχει πίεση. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα. Τα παιχνίδια στα πλέι οφ είναι πολύ δύσκολα».

-Για το συμβόλαιό του: «Έχω υπογράψει ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για την επόμενη».