4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ανόρθωση πήρε διπλό γοήτρου με Γκερέρο και Φερέιρα.Κέρδισε 2-0 την ΑΕΛ

Η Ανόρθωση πήρε διπλό γοήτρου με Γκερέρο και Φερέιρα.Κέρδισε 2-0 την ΑΕΛ

By on 9 Απριλίου, 2023 0 11709 Views

Σε ένα παιχνίδι με την έλλειψη κινήτρου να είναι εμφανέστατη η ΑΕΛ κατάφερε στην 3η της επίσκεψη στο «Άλφα Μέγα» να φύγει με τους τρείς βαθμούς επικρατώντας της  ΑΕΛ με 2-0. Χάρη σε δύο γκολ, από ένα σε κάθε ημίχρονο με τον Γκερέρο στο τέλος του πρώτου έπειτα από σέντρα του Αντωνίου και του Φερέιρα στην επανάληψη η «κυρία» διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Σέ ένα πρώτο ημίχρονο που εύκολα θα ξεχαστεί από όλους η Ανόρθωση στην μοναδική ουσιαστικά φάση στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο σκόραρε με τον συνήθη ύποπτο Γκερέρο κάνοντας το 0-1 σκορ με τοι οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιανέφσκι με το μυαλό εμφανώς στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ήθελε να αντιδράσει αλλά δεν μπορούσε. Αντίθετα η Ανόρθωση μπήκε δυναμικά και ευτύχισε να σκοράρει ένα δεύτερο φανταστικό γκολ με τον Φερέιρα βάζοντας τέλος από νωρίς στο ματς! Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε τον αγώνα η ΑΕΛ  λόγο τραυματισμού του Τσιμπόλα και αφού ο Γιανέφσκι είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του. Με αυτή την νίκη η Ανόρθωση ανέβηκε στους 43 βαθμούς, στους 39 παρέμεινε η ΑΕΛ  που έχει φυσικά στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

ΑΕΛ(Γιανέφσκι): Ολιβέιρα, Φραντζής, Κάσα (Ρομό 64′) , Μπεραχίνο, Παπαφώτης (Μεντόσεβιτς 64′ ), Παντελή, Τσιμπόλα, Μεντόζα (46′ Τσέρνιχ), Μπιλοβάρ, Κοντινέλα (46′ Ανδρέου), Ντέγοεστ (46′ Φιλίποβιτς).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Μιχαΐλοβιτς): Κεραυνός, Μπαϊσίνιο, Αρτυματάς, Κορέια, Τεχέρα, Φερέιρα (67′ Χριστοφή), Γκερέρο (89′ Χρυσοστόμου), Παρούτης, Αντωνίου, Ιωάννου (89′ Σάμπο), Μραζ.