20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εκει ψηλά στην κορυφή!Επειδή γουστΑΡΗ,με γκολάρες κέρδισε την Ομόνοια στο ΓΣΠ και γράφει ιστορία!

Εκει ψηλά στην κορυφή!Επειδή γουστΑΡΗ,με γκολάρες κέρδισε την Ομόνοια στο ΓΣΠ και γράφει ιστορία!

By on 11 Απριλίου, 2023 0 1444 Views

Με δύο γκολ σπάνιας ομορφιάς ένα σε κάθε ημίχρονο από Μπέγκτσον και Μπαμπίγκα ήταν αρκετά για να χαρίσουν στον Άρη την μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας με 3-0 (το τρίτο ο Μπράουν) και φυσικά να τον ανεβάσουν μόνο πρώτο στην κορυφή τής βαθμολογίας. Οι πράσινοι της Ομόνοιας ήταν που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έψαξαν το πρώτο γκολ ωστόσο κόντρα στην ροή του αγώνα ο Άρης ευτύχισε να σκοράρει με τον έπειτα από σέντρα του Γκομίς. Ίσως το καλύτερο τέρμα της σεζόν.

Παρά τις αλλαγές της Ομόνοια ο Άρης ήταν η ομάδα που έψαξε επίμονα ένα δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όπου είχε και δοκάρι με τον Κακόριν έπειτα από ένα ακόμα γυριστό σουτ. Η υπεροχή των πράσινων της Λεμεσού απέφερε καρπούς στο 79 με νέα γκολάρα αυτή την φορά από τον Μπαμπίγκα o οποίος έχασε εύκολα ευκαιρίες και πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ ,ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Μπράουν διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η Ομόνοια ήταν φανερό ότι είχε περισσότερο το μυαλό της στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την Πάφο με φόντο μία θέση στον τελικό και όχι στο σημερινό παιχνίδι. Στην κορυφή της βαθμολογίας ο Άρης με 63 και γράφει ιστορία,στην 6η θέση η Ομόνοια με 45!

Ομόνοια (Αυγουστή): Φαμπιάνο, Λέζιακς (46΄ Γιούστε) , Λοίζου 68΄Κακουλλής) , Κίτσος, Καρίμ (75′ Σράντι), Μπασιρού (68΄Κασάμα) , Ζαχαρίου (46΄ Παπουλής), Λάγκ, Μπεσεντίν, Μίξ, Μίλετιτς

Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Κούσουλος, Βενιζέλου, Σάββα, Κυριακίδης

OMONOIA(Αυγουστή): Φαμπιάνο, Λέζιακς (46΄ Γιούστε) , Λοίζου 68΄Κακουλλής) , Κίτσος, Καρίμ (75′ Σράντι), Μπασιρού (68΄Κασάμα) , Ζαχαρίου (46΄ Παπουλής), Λάγκ, Μπεσεντίν, Μίξ, Μίλετιτς
Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Κούσουλος, Βενιζέλου, Σάββα, Κυριακίδης

Άρης(Σπιλέφσκι):Bανά, Πηλέας, Μποακί, Μπέγκτσον (74′ Μαγιαμπέλα), Γκομίς (58′ Μπράουν), Γιαγκό, Στρούσκι, Μπρόρσον, Ζόκε, Μπαμπίκα, Κακόριν.
Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Καζού, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Πακέ, Μουσούντα, Γιαμπλόνσκι.

ΣΚΟΡΕΡ: Μπέγκστον 27΄ Μπαμπίγκα 79΄ ,Μπράουν 81΄
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μίξ/Μποακί
:
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 3102

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Rapuano Antonio
AVAR: Γεωργίου Παύλος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος