1 Οκτωβρίου, 2024
  • 1 Οκτωβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επέστρεψε η Πάφος ,χάθηκε…η ΑΕΚ!Τεσσάρα και πλέον μεγάλη μάχη και για την 3η θέση!

Επέστρεψε η Πάφος ,χάθηκε…η ΑΕΚ!Τεσσάρα και πλέον μεγάλη μάχη και για την 3η θέση!

By on 11 Απριλίου, 2023 0 3861 Views

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμπντουραχίμι ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ από τα τρία, τον Τάνοκοβιτς και τον Κανέ να χρίζονται σκόρερ στο δεύτερο ημίχρονο,  η ΠάφοςFC επιβλήθηκε με 4-0 της ΑΕΚ  στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 4η αγωνιστική. Η ομάδα του Μίτσελ Σαλγκάδο μείωσε τη διαφορά της στους τρεις βαθμούς από αυτή του Χοσέ Λουΐς Όλτρα. Ο Απόλλψνας είανι τώρα 5 βαθμούς πίσω από την 3η θέση
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν μόλις στο 9ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα ο Βαλακάρι βρήκε με πανέμορφη κάθετη πάσα τον Αμπντουραχίμι, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με σουτ άνοιξε τοι σκορ (1-0). Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 23’ με ένα… απλό πλασέ έγραψε το 2-0, αφού πρώτα ο Μιλίτσεβιτς έκανε τραγικό λάθος, ο Ζάιρο έκλεψε, βγήκε απέναντι από τον Πίριτς και έδωσε στον Αμπντουραχίμι την κατάλληλη στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι στο 37’ μπορούσαν να μειώσουν, όμως το σουτ του Γκαρσία σταμάτησε στο δοκάρι του Ίβουσιτς.
Δύο λεπτά πριν το τέλος, στο 88’ ο Τάνκοβιτς έγραψε το 3-0, ενώ ο Κανέ στο 90+2’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, κλειδώνοντας τη νίκη και δίνοντας στην Πάφος FC τους τρεις βαθμούς που ανεβαίνει στους 55 και την 4η θέση, μειώνοντας στους τρεις τη διαφορά από την 3η ΑΕΚ που έχει 58 βαθμούς. και προβληματίζει με τις βαριές ήττες και την εικόνα της στα παιχνίδια του τλευταίου μήνα.

ΠΑΦΟΣFC (Σαλγκάδο): Ίβουσιτς, Δημητρίου, Παλάσιος, Κβίντα, Μπάιριτς, Ικόκο, Χότσκο, Κανέ, Βαλακάρι (59′ Ντράγκομιρ), Αμντουραχίμι (59′ Τάνκοβιτς), Ζάιρο (89′ Πελάτζιο). 
Στον πάγκο: Άντος, Μαΐχροβιτς, Μπεντανκόρ, Χέσταντ, Μιχαήλ, Ναμ, Μπρούνο, Ταβάρες. 

AEK (Όλτρα): Πίριτς, Κάσας (63′ Νίκολιτς), Τόμοβιτς (86′ Μάμας), Μιλίτσεβιτς, Γκαρσία, Λέδες, Πονς (86′ Σανχούρχο), Φαράζ, Γκιούρτσο (63′ Ναούμ), Γκρόμοφ (76′ Γιάκολις), Τρισκόφσκι.
Στον πάγκο: Γκόρντις, Τούμπας, Μικέλ, Λόπες, Χριστοφόρου, Ανδρέου.

ΣΚΟΡΕΡ: Αμπντυραχίμι (9′, 23′), Τάνκοβιτς (88′), Κανέ 90+2′ / – .
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ίβουσιτς, Κβίντα / Τόμοβιτς.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 2.582.

Διαιτητής: Ayroldi Giovanni
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
VAR: Manganiello Gian Luca
AVAR: Εγγλέζου Νίκος
Παρατηρητής: Θεοδότου Κώστας