19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ Θέλουμε να μείνουμε στα ψηλά.Περιμένω το ματς με το ΑΠΟΕΛ στις 23 του μήνα

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ Θέλουμε να μείνουμε στα ψηλά.Περιμένω το ματς με το ΑΠΟΕΛ στις 23 του μήνα

By on 11 Απριλίου, 2023 0 5780 Views

Όλα όσα δήλωσε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι στην συνέντευξη Τύπου μετά την μεγάλη νίκην του Άρη στο ΓΣΠ που τον ανέβασε στην κορυφή.

Αναλυτικά:

“Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και μας άξιζε η νίκη. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ θα δουλέψουμε και θα δούμε τι θα γίνει.”

Πως βλέπει την πρόκληση της κορυφής: “Ποτέ δεν τα παρατάμε, είμαστε μία ομάδα με στόχους. Θέλουμε να μείνουμε στα ψηλά. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και αυτή είναι η νοοτροπία μας.

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: “Δεν μπορώ να μπω στα μυαλά των παικτών είμαστε συγκεντρωμένοι για τη δουλεία που κάνουμε. Υπάρχει περισσότερη εμπιστοσύνη των παικτών στις ικανότητες τους. Δεν αλλάζει κάτι έστω αν είμαστε στην πρώτη θέση. Είμαι θυμωμένος για το τελευταίο ματς με το ΑΠΟΕΛ που χάσαμε με 4-2 και περιμένω αυτό το ματς στις 23 του μήνα”

Για τις συνεχόμενες ισοπαλίες και αν αυτό βοήθησε“Για τόσα παιχνίδια είμαστε αήττητοι. Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Δεν είναι λογικό να φεύγουν τόσοι προπονητές. Ποτέ δεν θα κριτικάρω την ομάδα.”

Για τα πολύ όμορφα γκολ: “Ήταν δύο καταπληκτικά γκολ. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας. Ευχαριστώ και τους οπαδούς της Ομόνοιας που χειροκρότησαν πριν και μετά τον αγώνα.

O Αλεξέι Σπιλέφσκι δέχθηκε ερώτηση για την στήριξη της διοίκησης παρά την κριτική που είχε δεχθεί όταν η ομάδα δεν έπαιρνε νίκες.

Δείτε την απάντηση του:

«Δεν είχαμε ήττα τότε. Είχαμε 12 ματς αήττητοι. Η ισοπαλία δεν είναι ήττα και βλέπουμε τώρα πόσο χρήσιμοι είναι εκείνοι οι βαθμοί. Αν είσαι ειδικός και βλέπεις πώς παίζουμε, παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Δεν είναι φυσιολογικό το ότι οι παραπάνω ομάδες αλλάζουν συνέχεια προπονητές. Οι ιδιοκτήτες του Άρη καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο».