5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ένωση εΧασε επαφή με την γραμμή σωτηρίας(0-0 με τη Ν.Σαλαμινα)

Η Ένωση εΧασε επαφή με την γραμμή σωτηρίας(0-0 με τη Ν.Σαλαμινα)

By on 13 Απριλίου, 2023 0 22706 Views

Σε ένα ματς που δεν διεκδίκησε ούτε για μια στιγμή δάφνες ποιότητας, ΕΝΠ και Ν.Σαλαμινα έμειναν στην ισοπαλία χωρίς σκορ (0-0) στο «Τάσος Μάρκου» για την 5η αγωνιστική του β’ ομίλου. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Λέουκο στο 39’ να περνά έξω. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι απείλησαν από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Γεβρέμοβιτς, αναγκάζοντας τον Κίσσα να διώξει δύσκολα σε κόρνερ. Η μεγαλύτερη φάση της αναμέτρησης ήρθε στο 70’ για τους ερυθρόλευκους. Σ’ εκείνο το λεπτό ο Κόστιτς έκανε λανθασμένη έξοδο, ο Φλοριάν έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Σέρβος κήπερ έτρεξε και με το πόδι απομάκρυνε πάνω στη γραμμή. Κάπως έτσι το… στείρο 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με την ΕΝΠ να ανεβαίνει στους 24 βαθμούς αλλά με απόσταση από την θέση σωτηρίας,και τη Ν.Σαλαμινα στους 46.

ΕΝΠ (Σατσιάς): Kόστιτς, Κορσιά, Χριστοφή (62′ Πολυκάρπου), Έχμαν, Λουσέρο (62′ Ρουσιάς), Ντιαβαρά, Μέιρα (83′ Σολωμού), Γεβρέμοβιτς (75′ Φερνάντες), Κατσιάρης, Βουτσένοβιτς (75′ Ντα Σίλβα), Ντρέσκα.  
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Κωνταστίνου, Κοτσώνης, Μαυρουδής, Πρωτοπαπάς, Βούκτσεβιτς, Λαμί.

Ν.Σαλαμινα(Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Λέουκο, Άδωνη, Ντάτκοβιτς, Οφόρι, Μαργκάσα (61′ Μάντζεκ), Καρλίτος (88′ Φράγκος), Κλίμοβιτς (61′ Φλοριάν), Κουμουρής (61′ Μποτεάκ), Τσίκο, Ντορεγκαράι (83′ Κατσικάς).
Στον πάγκο: Καλανίδης, Σεργίου, Νικολάου, Τιάγκο, Φελίπε, Έντσον, Ντιακιτέ. 


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λουσέρο / Κουμουρής, Μάντζεκ, Λέουκο.

ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 200.

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Αθανασίου Κυριάκος
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Δημητριάδης Μάριος
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία