30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • 30 Σεπτεμβρίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΡΗΣ-ΑΠΟΕΛ 0-0:O Μπέλετς κατέβασε τα ρολά(απέκρουσε πέναλτι του Κακόριν 2 φορές)

ΑΡΗΣ-ΑΠΟΕΛ 0-0:O Μπέλετς κατέβασε τα ρολά(απέκρουσε πέναλτι του Κακόριν 2 φορές)

By on 23 Απριλίου, 2023 0 5571 Views

Στο 0-0 έμειναν Άρης και ΑΠΟΕΛ σε ένα σπουδαίο ντέρμπι, με τις δυο ομάδες να έχουν τα δικά τους καλά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Άρης είναι στους 64 βαθμούς και το ΑΠΟΕΛ στους 63. Ακολουθούν ΑΕΚ και Πάφος με 61 και 58 βαθμούς αντίστοιχα.

Ο Κακόριν στο 48ο λεπτό αστόχησε από τα 11 βήματα δυο φορές, αφού όταν ο ρεφ έδειξε να γίνει επανεκτέλεση του πέναλτι, ο Μπέλετς απέκρουσε και 2η φορά!

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 12ο λεπτό η κεφαλιά του Ντογκαλά πέρασε έξω, στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, ενώ προηγουμένως ο Άρης κρατούσε περισσότερο την μπάλα και προσπαθούσε να γίνει απειλητικός.  5 λεπτά μετά, μέσα από εκτέλεση κόρνερ, ο Κρέσπο απείλησε με κεφαλιά αλλά ο Κακόριν απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 23ο λεπτό ήταν σειρά του Άρη να απειλήσει μέσα από κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Κακόριν έφερε άλλο ένα κόρνερ. 2 λεπτά μετά ο Κβιλιτάια αμαρκάριστος στην περιοχή, έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Σούσιτς, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια στην μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο.

Στο 34ο λεπτό ο Φεράρι έκανε την συρτή σέντρα, ο Βιγιαφάνες έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα κτύπησε στον Μπρόρσον και έφυγε κόρνερ. Στο 45ο λεπτό ο Βιγιαφάνες πέρασε εκτός με αναγκαστική αλλαγή και την θέση του πήρε ο Μπεν.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 47ο λεπτό ο Σαρφό ανέτρεψε τον Κακόριν στην περιοχή με τον ρεφ να δίνει αμέσως το πέναλτι. Ο Κακόριν ανέλαβε την εκτέλεση ωστόσο ο Μπέλετς έπεσε σωστά και απέκρουσε. Το VAR έκανε παρέμβαση  και έδειξε να εκτελεστεί ξανά το πέναλτι, αλλά ο Κακόριν εκτέλεσε με τον ίδιο τρόπο και ο Μπέλετς απέκρουσε ξανά!

Στο 53ο λεπτό ο Μπράουν έπιασε ένα δυνατό σουτ από απόσταση, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ 3 λεπτά ο Μπέλετς σταμάτησε εύκολα ένα σουτ του Μπαμπίκα!

Στο 57ο λεπτό ο Μπράουν έπιασε ένα πολύ καλό σουτ, αλλά ο Μπέλετς έπεσε στην γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ πραγματοποιώντας μια σπουδαία απόκρουση.

Στο 64ο λεπτό ο Μπέγκτσον μετά από αντεπίθεση έπιασε το σουτ, αλλά ήταν άστοχος αφού ο Μπέλετς έκλεισε σωστά το χώρο και του έβαλε δύσκολα.

Στο 67ο λεπτό ο Γκομίς πέρασε στο παιχνίδι και ο Άρης επέστρεψε στον σχηματισμό που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια προσπαθώντας να παίξει πιο επιθετικά.

Το ΑΠΟΕΛ στο 69΄έκανε την πρώτη τελική στο δεύτερο μέρος, αλλά η κεφαλιά του Κβιλιτάια ήταν άστοχη. Ο Γεωργιανός 4 λεπτά μετά έκανε το γυριστό, αλλά σημάδεψε το δοκάρι σε μια σπουδαία ευκαιρία για τους γαλαζοκίτρινους! Το ΑΠΟΕΛ συνέχισε να πιέζει και λίγο μετά έχασε νέα ευκαιρία με τον Μπεν να μην μπορεί να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε και να της δώσει πορεία προς τα δίκτυα.

Ο Μαγιαμπέλα στο 90΄έκανε ένα σουτ το οποίο όμως δεν ανησύχησε τον Μπέλετς. Στο τελευταίο λεπτό μια εκτέλεση φάουλ του Καζού πέρασε έξω.

Άρης: Άλβες, Μποάκι, Μπρόρσον, Γιαγκό, Πηλέας, Μπένγκτσον (67′ Γκομίς), Στρούσκι (67′ Μαγιαμπέλα), Ζόκε, Mπράουν, Μπαμπίκα (88′ Καζού), Κακόριν (81′ Στεπίνσκι).

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σούσιτς, Ντβάλι, Κρέσπο, Φεράρι, Εντονγκαλά, Κοσταντίνοφ, Σαρφό (86′ Εφραίμ), Βιγιαφάνιες (45′ Μπεν), Ντάλσιο (66′ Μαρκίνιος), Κβιλιτάια (86′ Μακέντα).

Κίτρινες: Μπρόρσον, Στρούτσκι, Μπαμπίκα / Σούσιτς, Σαρφό, Κοσταντίνοφ

Διαιτητής: Di Bello Marco

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Prontera Alessandro

AVAR: Τζιωρτζής Όμηρος

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης