3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

ΕΝΠ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-0:Χαμένο έδαφος για την Ένωση

By on 23 Απριλίου, 2023 0 12989 Views

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο «Τάσος Μάρκου» ανάμεσα στην ΕΝΠ και την Ανόρθωση.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με την ομάδα του Παραλιμνίου να κάνει άλλο ένα βήμα προς την β’ κατηγορία και γι’ αυτό μόνο με τον εαυτό της πρέπει να τα έχει.

Το πάλεψαν οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Σατσιά, είχαν ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ντιαβαρά αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ που θα τους κρατούσε ζωντανούς.

Οι «βυσσινοί» έφτασαν τους 25 βαθμούς και υποχώρησαν στην προτελευταία θέση. Χαμένη ευκαιρία για την «Κυρία» να περάσει στην πρώτη θέση του ομίλου αφού έμεινε στο -2 από την Νέα Σαλαμίνα.

Ο αγώνας:

Φτωχό από πλευράς θεάματος το πρώτο ημίχρονο αφού οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες.

Στο 9′ ο Ρουσιάς μετά το γύρισμα του Ντιαβαρά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Μιχαήλ. Στο 22′ ο Ντα Σίλβα βρέθηκε μόνος στην καρδιά της άμυνας της Ανόρθωσης, κατέβασε ωραία όμως το τελείωμα του ήταν άστοχο.

Η «Κυρία» στο 32′ απείλησε την εστία του Κόστις με την κεφαλιά του Γκερέρο να καταλήγει στην αγκαλιά του Σέρβου.

Β’ ημίχρονο: 

Η Ανόρθωση είχε την πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη όταν στο 49′ η κεφαλιά του Παρούτη μετά από εκτέλεση φάουλ έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι στο 67′ είχαν την σπουδαιότερη ευκαιρία του αγώνα όταν το σουτ του Ντιαβαρά λίγο έξω από την περιοχή της Ανόρθωσης, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κατσιάρης μόνος στην περιοχή έπιασε την δυνατή κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 78′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μέιρα ο Κατσιάρης με πισινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 79′ ο Αρτυματά είχε τελική στον στόχο για την Ανόρθωση, με το σουτ του να καταλήγει στον Κόστιτς.

Στο 86′ ο Χριστοφή είδε την κεφαλιά του να σταματά στον Κόστιτς και το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

ΕΝΠ (Σατσιάς): Κόστιτς, Κόρσια, Χριστοφή, Ντα Σίλβα (82′ Γεβρέμοβιτς), Ρουσιάς, Ντιαβαρά, Μέιρα, Κωνσταντίνου (67′ Φερνάντες), Κοτσώνης, Ντρέκσα, Πολυκάρπου (67′ Κατσιάρης).

Στον πάγκο: Παναγιώτου Έχμαν, Λουσέρο, Γεβρέμοβιτς, Κοσμά, Φερνάντες, Κατσιάρης, Βουτσένοβιτς, Μαυρουδής, Σολωμού, Βούκσεβιτς, Λαμί

Ανόρθωση (Μιχαΐλοβιτς): Μιχαήλ, Μπαισίνιο, Αρτυματάς, Κορέια, Γκερέρο (74′ Σαμπό), Παρούτης (67′ Χριστοφή), Γουαρίς (83′ Κίκο), Αντωνίου, Κορτές (74′ Μραζ), Κορρέα, Ιωάννου (83′ Φερέιρα)

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Εμπραλίτζε, Φερέιρα, Κίκο, Σαμπό, Νινγκά, Κωνσταντίνου, Τζούλιου, Αργυρού, Μραζ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χριστοφή/Κορέια, Κορρέα, Μραζ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 342

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Κώστα Ροβέρτος

AVAR: Εγγλέζου Νίκος

Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας