2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Ελπίζω ότι η δική μου ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα.Έχω αγαπήσει πολύ τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ

ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ:Ελπίζω ότι η δική μου ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα.Έχω αγαπήσει πολύ τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ

By on 23 Απριλίου, 2023 0 6419 Views

Διαβάστε όλα όσα είπε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στον Άρη.

Αναλυτικά:

Αρχικά στην κάμερα της Cytavision είπε:

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Φτιάξαμε και οι δύο ομάδες ευκαιρίες. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, όλα είναι ανοικτά. Έμειναν 5 αγώνες και τα πάντα είναι πιθανά για την κούρσα του πρωταθλήματος».

Στην συνέντευξη Τύπου είπε:

«Νομίζω ότι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Είδαμε όλα όσα μπορούσαμε να δούμε και φάσεις και αρκετά γρήγορο ποδόσφαιρο. Νομίζω είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, είχαμε κλασικές ευκαιρίες. Με ένα γκολ θα άλλαζαν τα πράγματα. Ο Βιντ μας έδωσε ψυχολογία με τις δυο αποκρούσεις. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήρθαν και μας βοήθησαν. Έχουμε δρόμο ακόμα, δύσκολο. Υπάρχουν άλλοι 15 βαθμοί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δουλέψουμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι που είναι μέσα στην έδρα μας. Ο Άρης είναι μια δουλεμένη ομάδα. Ξεχνάμε πολύ γρήγορα αυτό το παιχνίδι .Έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Ακόμα μια φορά ευχαριστώ τους φιλάθλους που μας στήριξαν».

Για το γεγονός ότι είχε ευκαιρίες το ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν τελείωσαν ιδανικά: «Σίγουρα πρέπει αν βάζουμε το γκολ. Είναι αρκετά έμπειροι παίκτες. Είναι μια κακή στιγμή που δεν έχουν σκοράρει όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει νίκη στα πλέι οφ: «Ήρθαμε να παλέψουμε ένα παιχνίδι, ο Άρης είναι καλή ομάδα με καλό μομέντουμ. Δεν με προβληματίζει τίποτα. Μπορεί να κριθεί και στο τελευταίο ματς ποιος θα είναι πρωταθλητής. Έμειναν πέντε βήματα για το τέλος. Όλες οι ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι η δική μου ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα».

Tι τον κάνει να αισιοδοξεί για τον τίτλο: «Πάντα στη ζωή μου είμαι αισιόδοξος. Αγαπάω το ποδόσφαιρο, αγαπώ τη δουλειά μου, αγαπάω την κοινωνία και αγαπάω αυτά τα παιδιά. Έχω αγαπήσει πολύ αυτά τα παιδιά. Ελάχιστες ομάδες που έχω πάει έχω αγαπήσει τόσο τους ποδοσφαιριστές. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορώ να το καταφέρω και θα το καταφέρω αλλά εγώ και τα παιδιά μου δεν μπορούμε μόνοι μας».