19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τα πλάνα των 4 μονομάχων για μια θέση στον τελικό. Χιλιάδες κόσμος στα δυο γήπεδα, πάθος για την πρόκριση

Τα πλάνα των 4 μονομάχων για μια θέση στον τελικό. Χιλιάδες κόσμος στα δυο γήπεδα, πάθος για την πρόκριση

By on 26 Απριλίου, 2023 0 352 Views

Ημέρα επαναληπτικών ημιτελικών η σημερινή και περιμένουμε όλοι να δούμε πιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Coca-Cola.

Ομόνοια–Πάφος FC στον επαναληπτικό του 1-1 και ΑΕΛ–Ολυμπιακός στην ρεβάνς του 0-0 θα δώσουν την «μάχη» για την πρόκριση που θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρόπαιο και να πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Και οι δύο αναμετρήσεις σε ΓΣΠ και ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium θα αρχίσουν στις 19:00 .H Cytavision  θα μεταδώσει τον αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακός και η Primetel τον αγώνα της Ομόνοιας με την Πάφο.

Πάνω από 16 χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας θα βρίσκονται στο ΓΣΠ και γύρω στις 2 χιλιάδες φίλοι της Πάφου ενώ η ΑΕΛ θα έχεις το πλευρό της πάνω από 6 χιλιάδες στο ΑλφαΜεγα και ο Ολυμπιακός θα συνοδευτεί από τους 300…πιστούς που τον ακολουθούν. Πάθος και δίψα για πρόκριση στον τελικό από τους παίκτες και τους προπονητές και από χιλιάδες οπαδούς τους…Οι καλύτεροι ας προκριθούν και να χειροκροτηθούν απ όλους!

Οι προπονητές των 4 μονομάχων ετοίμασαν τα πλάνα τους για τους σημερινούς αγώνες και σα ς δίνουμε εκτίμηση για τις 11αδες που θα παρατάξουν.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Παναγιώτου, Λέζιακς, Μπασιρού, Μιξ, Λοΐζου, Σράντι, Κακουλλής (Μπεσεντίν), Ανσαριφάρντ

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Κβίντα, Μπάιριτς, Παλάσιος, Ικόκο, Ζουνίνιο, Χότσκο, Κανέ, Βαλακάρι, Αμπντουραχίμι, Ζάιρο

ΑΕΛ: Μουριέλ, Τεσέιρα, Ντέγοεστ, Φραντζής, Παντελή, Ζτραβκόφσκι, Παπαφώτης, Μεντόγεβιτς (Κοντινέλα), Κάσα, Μεντόσα (Τσέρνιχ), Ρομό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μολ, Γκόρουπετς, Έσελινγκ, Μπάρντι, Καλίλι, Νάνι, Άλτσεους, Πεχλιβάνης, Χαραλάμπους, Ενόχ, Ντουρμισάι.