27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Superleague: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ο στόχος του Ολυμπιακού να επιστρέψει στις νίκες

Superleague: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ο στόχος του Ολυμπιακού να επιστρέψει στις νίκες

By on 30 Απριλίου, 2023 0 489 Views

Η 7η αγωνιστική των play-offs φέρνει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τον Άρη αλλά και τον Ολυμπιακό κόντρα στον Βόλο με ώρα έναρξης στις 20:00.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ είναι αυτό που τραβάει τα βλέμματα στην 7η αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Superleague καθώς θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο του πρωταθλητή.

Από εκεί και πέρα όμως, έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη αλλά και το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο, με τους «ερυθρολεύκους» να ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες. Όλα τα ματς έχουν την πρώτη σέντρα στις 20:00.

Όσον αφορά το παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Βόλο (Cablenet), το σύνολο του Ανιγκό ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη και έχει ως στόχο να ολοκληρώσει θετικά τη σεζόν.

Μεγαλύτερο πλήγμα είναι αυτό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με τον 23χρονο να μπαίνει για πρώτη φορά στην αποστολή και τον Τζολάκη να ετοιμάζεται για βασικός. Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Νίκας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Από την άλλη και ο Βόλος έχει σημαντικές απουσίες καθώς ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς. Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Αυγερινός, Αλχο, Λούνα, Σι, Σιέλης, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τάχατος, Τσοκάνης, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Πιρές, Τσιρίνος.

Από εκεί και πέρα, εκτός από το ντέρμπι της Αθήνας, έχουμε και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Άρη (Nova Sports Prime) σε ένα ματς όπου το γόητρο είναι πάνω από όλα για τις δύο ομάδες, με τον Δικέφαλο να έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον στο κυνήγι της 3ης θέσης.

Για τον ΠΑΟΚ, ο Ίνγκασον δεν θα είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Αουγκούστο. Έτσι, η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Τζίμας, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Ο Τόλης Τερζής από τη μεριά του δεν υπολογίζει ακόμα στον Γιάκουμπ Μπράμπετς και η αποστολή αποτελείται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Λούις Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.