18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Τους θέλουμε όλους ετοιμοπόλεμους για τον τελικό

ΣΩΦΡΟΝΗΣ:Τους θέλουμε όλους ετοιμοπόλεμους για τον τελικό

By on 1 Μαΐου, 2023 0 7078 Views

Οι ηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Σωφρονης Αυγουστή μετά την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα μετά την πρόκριση στον τελικό, είχαμε επτά νέους παίκτες στην ενδεκάδα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Αυτό σκεφτόμαστε, είναι μια προετοιμασία για τον τελικό, για να τους έχουμε όλους ετοιμοπόλεμους. Να μην ξεχνάμε ότι τρεις που δεν έχουν χρόνο ως βασικοί, μας έδωσαν τα γκολ και την πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να προηγηθούμε, όμως γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα μας πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο γιατί ήθελε παραπάνω τη νίκη. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και βλέπουμε τη συνέχεια. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήρθε και μας στήριξε».

Σχετικά με τις αλλαγές: «Όταν έχεις να επιλέξεις από αρκετούς παίκτες, τότε έχει και καλό κλίμα. Είναι κρίμα να μην αγωνίζονται όλοι. Τους θέλουμε ετοιμοπόλεμους όλους για να μας δίνουν και πράγματα από τον πάγκο. Πάντα έχω αρκετή επαφή και καλή συνεργασία με τους παίκτες μου. Δεν ήταν εύκολο το έργο μας, ο αντίπαλος μας έβαλε αρκετή πίεση».

Για την απόκρουση του Ουζόχο: «Έκανε μια τεράστια εμφάνιση και με την Μάντσεστερ, να μην το ξεχνάμε. Όλο το γκρουπ τερματοφυλάκων είναι σε υψηλό επίπεδο. Ο Ουζόχο έκανε εξαιρετική εμφάνιση, είναι σημαντικό να παίρνει χρόνο συμμετοχής όταν έχει να αντιμετωπίσει έναν επίσης εξαιρετικό τερματοφύλακα όπως ο Φαμπιάνο».