19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Να κρατηθεί το Financial Fair Play στη χώρα μας, αλλιώς χάθηκε το ποδόσφαιρο(ερωτήματα για τους ξένους επενδυτές)

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ:Να κρατηθεί το Financial Fair Play στη χώρα μας, αλλιώς χάθηκε το ποδόσφαιρο(ερωτήματα για τους ξένους επενδυτές)

By on 3 Μαΐου, 2023 0 4036 Views

Σε σχετική ερώτηση για το θέμα των επενδυτών κατα την διάρκεια της παρουσάισης της ανανέωσης της συμφωνίας με την Cablenet, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης εξέφρασε ανησυχία και προβληματισμό:

«Οπωσδήποτε είναι ένα πρόβλημα που μας απασχολεί, όμως θα συμφωνήσω πως δεν είναι οι ψηλοί προϋπολογισμοί που κάνουν τις καλές ομάδες. Εμείς έχουμε τον πιο ψηλό προϋπολογισμό και δεν το κρύψαμε ποτέ. Δηλωμένο, όχι αδήλωτο. Έχει σημασία που το λέω. Τα τελευταία χρόνια δεν καταφέραμε να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο. Ευελπιστώ και εύχομαι και πιστεύω ότι φέτος έστω κι αν έμειναν τέσσερις αγωνιστικές, είμαστε η μόνη ομάδα που τα βάλλουμε με το νέο φρούτο όπως έχει πει και ο φίλος Ανδρέας (Σάντης) στο κυπριακό ποδόσφαιρο και ελπίζω να δικαιωθούμε. Είναι όντως μεγάλα ερωτήματα που έχουμε και εμείς, από που προέρχονται αυτοί όλοι οι επενδυτές, η καθαρότητά τους. Το θίξαμε στην ΚΟΠ και δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Γιατί όση ιστορία και κόσμο έχει η κάθε ομάδα, το οικονομικό είναι ένα θέμα το οποίο παίζει μεγάλη σημασία στην επιτυχία μιας ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι και η ΚΟΠ είναι προβληματισμένη και θα κάνει εκείνα τα απαραίτητα μέτρα για να κρατηθεί το Financial Fair Play στη χώρα μας, αλλιώς χάθηκε το ποδόσφαιρο κύριοι. Θα εισβάλουν περισσότεροι και το πρόβλημα θα γίνει πολύ μεγαλύτερο στις παραδοσιακές ομάδες. Δεν μας πτοεί, ούτε θα τα βάλουμε κάτω ποτέ. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα του νησιού, η πιο επιτυχημένη με τίτλους αλλά έχουν αλλάξει τα πράγματα και θα πρέπει να το καταλάβει και ο κόσμος».