3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • XΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Δεν είναι εύκολο να είσαι σε έναν όμιλο που ουσιαστικά δεν έχεις να κερδίσεις κάτι

XΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Δεν είναι εύκολο να είσαι σε έναν όμιλο που ουσιαστικά δεν έχεις να κερδίσεις κάτι

By on 7 Μαΐου, 2023 0 2706 Views

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του Βαρωσιώτικου ντέρμπι με την Ανόρθωση ο βοηθός προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου. 

”Είχαμε τον έλεγχο στα πρώτα 20 λεπτά, είχαμε μια αρκετά καλή απόδοση. Μετά η Ανόρθωση ισορρόπησε το παιχνίδι και ήταν λίγο καλύτερη. Ήταν ένα παιχνίδι 50-50 αλλά δυστυχώς στην τελευταία φάση του ημιχρόνου δεχθήκαμε το γκολ μετά από μια άτυχη στιγμή με εκτέλεση πέναλτι.  Ρισκάραμε λίγο, κάναμε κάποιες αλλαγές και βγήκαμε πιο ψηλά. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι όμως μετά τη κόκκινη κάρτα επηρεαστήκαμε αρκετά.  Στα τελευταία δέκα λεπτά βρήκαμε φάσεις και σκοράραμε, εντάξει ήταν οφσάιντ. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα μετά την αποβολή, δεν έχουμε κανένα παράπονο. Έδωσαν ό,τι μπορούσαν”. 

Για το τι φταίει  η Νέα Σαλαμίνα και στα τελευταία παιχνίδια δεν μπορεί να πάρει τη νίκη:

”Δεν φταίει κάτι αν δείτε τα παιχνίδια. Αν δείτε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα μπορούσαμε να κερδίσαμε και τελικά δεχθήκαμε την ήττα μετά από κόντρα στο 92’. Με την ΑΕΛ γυρίσαμε το παιχνίδι και τέλος βρήκαμε 2-3 ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Δεν είναι θέμα το τι φταίει, δεν φταίει κάτι, μια χαρά είναι τα παιδιά.  Κάνουμε αλλαγές και δίνουμε ευκαιρίες σε όλους. Αυτό ίσως να επηρεάζει λίγο το ρυθμό της ομάδα αλλά δεν φταίει κάτι. Αν δείτε και με τη Δόξα σκοράραμε στο 90’ και ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Παίζουμε με όλους στα ίσα. Ήμασταν στο τσακ να μπούμε 6άδα, υπήρχε απογοήτευση ανταπεξήλθαμε δίνοντας χρόνο σε όλους στο ρόστερ. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε έναν όμιλο που ουσιαστικά δεν έχεις να κερδίσεις κάτι.  Θέλω να πάει ξεκάθαρα το μήνυμα. Αυτό θα έλεγε και ο προπονητής μας αν ήταν μαζί μας”.