6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Φεύγει με το κεφάλι ψηλά…Νέα νικη για τον Ακρίτα.(Με γκολ του Ντραμέ κέρδισε και την ΑΕΛ)

Φεύγει με το κεφάλι ψηλά…Νέα νικη για τον Ακρίτα.(Με γκολ του Ντραμέ κέρδισε και την ΑΕΛ)

By on 9 Μαΐου, 2023 0 863 Views

Μπορεί να αποδέχθηκε τη μοίρα του που είναι να υποβιβαστεί, αλλά θα πέσει με το κεφάλι ψηλά! Αυτό είναι διατεθειμένος να κάνει ο Ακρίτας και έστειλε μήνυμα στη νίκη του επί της ΑΕΛ με 1-0, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του β’ γκρουπ του πρωταθλήματος Cyta.
Στο α’ μέρος μπορεί να μην υπήρξαν οι μεγάλες φάσεις, ωστόσο στη μία και μοναδική που καταγράφεται ως αξιοσημείωτη ήρθε και το γκολ για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα ο Ντραμέ στο 39’ με σκαστή κεφαλιά έγραψε το 1-0 και άνοιξε το σκορ έπειτα από εκτέλεση φάουλ.
Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ ωστόσο, δεν βρήκαν στόχο και το 1-0μ έμεινε μέχρι το τέλος. Στο 88’ οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού ζήτησαν πέναλτι, όμως, ο βοηθός έδειξε ότι η μπάλα έφυγε άουτ μετά την εκτέλεση του κόρνερ και το VAR ασπάστηκε την άποψη του. Με αυτή τη νίκη ο Ακρίτας πάει στους 26 βαθμούς, ένα λιγότερο από τον προτελευταίο Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΛ έμεινε στους 45.

Ακρίτας: Καστελιάνι, Παουγκέν, Ντραμέ, Κονέ, Κλεμέντε, Μεντίμορετς, Γαβριήλ (80′ Εράσο), Φοριέλ, Πική (59′ Τόρες), Αραούχο (89′ Σαραβάνια), Βάσκο Λόπες (89′ Άμπραχαμ).  
Στον πάγκο: Περντρέου, Ονόντι, Φοφανά, Λίμα, Ντουπόφ, Δημοσθένους, Σέχιτς, Καραγιάννης.

AEΛ: Μούριελ, Παντελή, Φιλίποβιτς, Φραντζής, Τζάλμα (46′ Σιλβέστρος), Ζντραφκόφσκι (46′ Μεντόγεβιτς), Μπιλοβάρ (80′ Κάσα), Παπαφώτης, Κοντινέλα, Τσέρνιχ (60′ Μακρής), Μιλιντσεάνου (46′ Μπεραχίνο). 
Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Κυριάκου, Τεϊσέιρα, Ανδρέου, Κόλιας, Ιωάννου, Ντέγοεστ. 

ΣΚΟΡΕΡ: Ντραμέ (39′).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αραούχο (3η) / Τσέρνιχ (3η).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 151.

Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τουμάζου Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Αντωνίου Μάριος
AVAR: Σάββα Γιώργος
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος