17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι: Η μπάλα βγήκε πλάγιο πριν από την ισοφάριση του Ντε Μπρόινε

Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι: Η μπάλα βγήκε πλάγιο πριν από την ισοφάριση του Ντε Μπρόινε

By on 10 Μαΐου, 2023 0 2118 Views

Το beIN Sports χρησιμοποίησε τεχνολογία 3D για να δείξει ότι υπήρχε πλάγιο πριν από το γκολ της ισοφάρισης της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Ρεάλ για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Η Ρεάλ φωνάζει για το γκολ του Κέβιν ντε Μπρόινε με το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι ισοφάρισε στο τελικό 1-1 στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και η τεχνολογία τη δικαιώνει.

Στη φάση του 67ου λεπτού είχε προηγηθεί πλάγιο που δεν αντιλήφθηκε ούτε ο διαιτητής ούτε ο VAR, με συνέπεια η φάση να συνεχιστεί κανονικά.

Η φάση άρχισε από μία κακή πάσα του Τζον Στόουνς προς τα δεξιά, την οποία έτρεξε να προλάβει ο Μπερνάρντο Σίλβα. Από τον Πορτογάλο η φάση συνεχίστηκε και κατέληξε στο σουτ του Βέλγου και το 1-1.

Το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο beIN Sports εξέτασε τη φάση με τεχνολογία 3D και διαπίστωσε ότι η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή του πλαγίου.

https://twitter.com/DarlenaKir7916/status/1656043569033953299?s=20

Ο Κάρλο Αντσελότι διαμαρτυρήθηκε έντονα και μάλιστα δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

“Ο VAR πρέπει να επέμβει και να πάρει τη σωστή απόφαση, αυτό ισχύει 100%. Όμως αυτήν τη στιγμή, πιστεύω ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε το πλάγιο κι αν η μπάλα είχε βγει ή όχι”, δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, επικεφαλής στο τμήμα διεθνούς ανάπτυξης του ποδοσφαίρου της FIFA, ο οποίος βρέθηκε στο στούντιο του beIN Sports ως σχολιαστής.