18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια νίκησε και στην Πάφο:Ο Λεζιακς με γκολάρα και o ανίκητος Φαμπιάνο κράτησαν μακριά από την Ευρώπη την Πάφο FC

Η Ομόνοια νίκησε και στην Πάφο:Ο Λεζιακς με γκολάρα και o ανίκητος Φαμπιάνο κράτησαν μακριά από την Ευρώπη την Πάφο FC

By on 14 Μαΐου, 2023 0 6601 Views


Η Ομονοια επικράτησε της Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» με 1-0, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του α’ ομίλου των πλέι οφ και της ψαλίδισε τις πιθανότητές της για μια θέση στην Ευρώπη! Ο Λέζιακς ήταν ο σκόρερ του τέρματος των πρασίνων πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ με βολίδα στο 35’, αλλά ο Φαμπιάνο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς πραγματοποίησε σωρεία εντυπωσιακών αποκρούσεων, ήταν ανίκητος στο τέρμα κρατώντας το μηδέν παθητικό και τη νίκη για τους «πράσινους». Απογοητευτικό το αποτέλεσμα για την Πάφος FC που βλέπει τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο να μειώνονται μετά από αυτή την οδυνηρή ήττα…

ΠΑΦΟΣ FC: Ίβουσιτς, Μπάιριτς, Κβίντα, Δημητρίου, Ικόκο, Χότσκο (80′ Μπετανκόρ), Κανέ, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι, Μπρούνο (80′ νΑΜ), Αμπντουραχίμι (62′ Χέσταντ).
Στον πάγκο: Άντος, Μαϊχρόβιτς, Μπετανκόρ, Κολότας, Χέσταντ, Μιχαήλ, Ναμ, Ντράγκομιρ, Μπαντς, Ταβάρες, Πελάτζιο, Παπαστυλιανού.
OMONOIA: Φαμπιάνο, Μάθιους (61′ Κίτσος), Λέζιακς, Γιούστε, Παναγιώτου, Κασάμα, Κούσουλος, Ζαχαρίου (61΄Παπουλής), Λοΐζου (77′ Χαραλάμπους), Μπεσεντίν (77′ Λανγκ), Ανσαριφάρντ (69′ Μπέζους).
Στον πάγκο:Παναγή, Κυριακίδης, Παπουλής, Κίτσος, Λανγκ, Ντίσκερουντ, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Ν.Κυριακίδης, Σάββα, Μπέζους.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ικόκο / Μάθιους, Κούσουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΣΚΟΡΕΡ: 35′ Λέζιακς
ΘΕΑΤΕΣ: 3502 εισιτήρια
Διαιτητής: Sundberg Jakob Alexander
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Yurdakul Deniz
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Krogstrup Daniel Richardt
4ος Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
VAR: Prontera Alessandro
AVAR: Αντωνίου Μενέλαος
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης